Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Tratamente la domiciliu

Clinica Lavinia Davidescu este alegerea perfectă pentru dumneavoastră! Suntem o clinică de înaltă calitate, specializată în servicii de tratament la domiciliu, cu o echipă de medici și terapeuți experimentați și dedicați. Oferim servicii de tratament la domiciliu pentru o gamă largă de afecțiuni medicale, inclusiv terapie fizică, recuperare postoperatorie, asistență medicală la domiciliu și îngrijire paliativă. Suntem în măsură să oferim tratamente personalizate pentru fiecare pacient, astfel încât să ne asigurăm că îndeplinim nevoile specifice ale fiecăruia.

Echipa noastră de medici și terapeuți autorizați folosesc cele mai noi tehnologii și abordări de tratament pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și mobilitatea în confortul propriului cămin. Ne străduim să oferim servicii de calitate superioară, care să vă ajute să vă simțiți confortabil și în siguranță în timpul tratamentului. În plus, suntem cunoscuți pentru abordarea noastră holistică, care integrează tratamentul medical și terapeutic cu educația pacientului și sprijinul emoțional. Această abordare cuprinzătoare ne ajută să ne asigurăm că pacienții noștri primesc cele mai bune șanse de a recăpăta sănătatea și a îmbunătăți calitatea vieții.

Fizioterapie

Facilităm accesul pacienților la fizioterapeuți cu experiență într-un loc și într-un moment convenabil. Venim la dumneavoastră cu echipamentul adecvat pentru a crea un cadru profesional și privat pentru a obține tratamentul fizioterapeutic de care aveți nevoie în confortul propriei case.

Kinetoterapie

Kinetoterapia la domiciliu poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele cu mobilitate redusă sau cu dificultăți de transport, care ar putea avea probleme în a ajunge la o clinică sau la un cabinet medical, putând fi mai convenabilă prin creșterea nivelului de confort și a încrederii pacientului în timpul terapiei.

Proceduri speciale

Activitățile fizioterapeuților includ, dar nu se limitează la:

Kinesio taping (bandaj kinetic)
Terapie cu ventuze de aspirație
Masaj terapeutic
Electroterapie

Laserterapie
Ultrasonoterapie

Reflexoterapie

Investigații medicale

Unele investigații medicale pot fi efectuate la domiciliu, oferind astfel mai multă accesibilitate pacienților. Printre acestea se numără recoltarea de mostre de sânge, urină sau scaun, analiză EKG, montare Holter TA și Holter EKG, pulsoximetria și testarea nivelului de glucoză din sânge.

Consultații de specialitate

Clinica noastră oferă consultanțe medicale la domiciliu pentru a satisface nevoile pacienților noștri care nu pot ajunge la clinica din diverse motive. Echipa noastră este la dispoziție pentru a evalua afecțiunile medicale și pentru a oferi un tratament și un diagnostic precis în confortul casei dumneavoastră.

Prețuri consultații la domiciliu

Consultație pneumologie: 400 Lei

Consultație pneumologie pediatrică: 400 Lei

Consultație medicină internă: 300 Lei

Consultație neurologie: 300 Lei

Consultație pediatrie: 250 Lei

Înțelegem că tratamentul medical poate fi o experiență stresantă și anxioasă, așa că suntem aici pentru a vă oferi confortul și sprijinul de care aveți nevoie. Suntem dedicați să vă ajutăm să vă recăpătați sănătatea și să vă mențineți sănătoși și suntem bucuroși să oferim servicii de tratament la domiciliu pentru a vă ajuta să vă simțiți bine în propria casă. Folosind cele mai recente cercetări și evoluții în domeniul sănătății, oferim cele mai cuprinzătoare și adecvate tratamente care pot fi efectuate fie la domiciliu, la birou, într-o reședință de îngrijire sau la Clinica Lavinia Davidescu din Oradea

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.