Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

TERAPIA HBOT

Clinica Lavinia Davidescu vine în ajutorul pacienților în condițiile actuale ale pandemiei prin oferirea a două dispozitive pentru terapie cu oxigen hiperbaric, în recuperarea respiratorie post COVID!

Fibroză pulmonară post COVID este principala sechelă după fază acută a pneumoniei COVID-19, manifestările sale clinice fiind dispneea la efort, persistența insuficienței respiratorii și dependenței de oxigen, tusea cronică, fatigabilitatea de efort.
Terapia cu oxigen hiperbar este indicată ca terapie adjuvantă în recuperarea post COVID. Oxigenoterapia hiperbară stimulează regenerarea celulară prin creșterea cantității de oxigen disponibil țesuturilor, are efect antiinflamator și regenerator.

Care sunt efectele benefice ale terapiei cu oxigen hiperbar?
Efectele benefice constau în facilitarea difuziei oxigenului către țesuturile lezate sau care nu sunt suficient vascularizate, stimulând vindecarea lor; îmbunătățirea sistemului imunitar prin activarea limfocitelor pentru a lupta împotriva infecției virale și reducerea rapidă a inflamației și edemului prin vasoconstricția datorată hiperoxiei.

Se recomandă cel puțin 10 ședințe zilnice de 60 de minute pentru un rezultat pozitiv, mergând până la 20 în funcție de gravitatea fibrozei post COVID.
Pentru programări și mai multe detalii, sunați la: 0359412514, 0359801011

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.