Recuperare medicală

Fizioterapia este o disciplina complexa, care completeaza tratamentul chirurgical sau non-chirurgical, pe diferite specialitati: Ortopedie-Traumatologie, Neurochirurgie, Neurologie, Chirurgie, Obstetrica-Ginecologie, Interne, Urologie etc. Astfel, fizioterapeutul elaboreaza si defineste programul terapeutic, atat autonom cat si in colaborare cu alti profesionisti din echipa medicala multidisciplinara.
In cadrul echipei medicale multidisciplinare diagnosticul clinic este stabilit de catre medicul specialist, iar pe baza acestui diagnostic, fizioterapeutul stabileste un diagnostic referitor la functionalitatea segmentului afectat, cerand informatii ulterioare altor specialisti in cazul in care se considera a fi necesar.
Scopul diagnosticului functional este de a ghida fizioterapeutul in identificarea disfunctiilor si a strategiilor de interventie cele mai potrivite pentru pacient, consultandu-se in permanenta cu colegii.
Fizioterapia incepe precoce, chiar in primele ore postoperator, in salon, la patul pacientului si are scopul de a creste sansele de recuperare astfel incat bolnavul sa-si poata relua activitatea cotidiana in timp cat mai scurt.
Echipa sectiei de fizioterapie e formata din specialisti ai Facultatii de Medicina, cu experienta in domeniu, iar procedurile terapeutice utilizate atat in ambulatoriu cat si in spital sunt personalizate, in functie de nevoile fiecarui pacient, tinand cont inclusiv de bolile asociate ale fiecarui bolnav.
In cazul unui pacient internat, tratamentul de fizioterapie este aplicat pana la externare. Intai, fizioterapeutul informeaza pacientul despre abordarile terapeutice cele mai potrivite, prezinta obiectivele tratamentului si verifica rezultatul interventiilor.

MEDICI

 1. DR. POPESCU NELIA- medic specialist recuperare medicală
1. Spitalul Privat Pneumologie+
ambulator clinic în contract cu CAS
Locația:
Strada Gheorghe Doja nr. 1A, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:

2. Ambulator clinic

Locația:
Strada Gen. Magheru nr. 48, sp. comercial, bloc C, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:
  3. Ambulator clinic

  Locația:
  Strada 1 Decembrie 1918 nr. 8, Beiuș, Bihor

  ORAR:
  L-V: 08:00-20:00