Psihologie

Psihologia este un domeniu vast al psihologiei, care evaluează cauzele problemelor, fie temporare, fie severe, ce intervin în funcționarea psihicului uman. Prevenția, diagnoza, dar și intervențiile terapeutice de bază sunt activități ale psihologului, acesta fiind ghidat de principiul ca fiecare persoană trebuie privită ca o ființă vie unică, cu specificul și caracteristicile proprii.

Cel mai puternic principiu al medicinii funcționează și în sfera psihologiei,  iar ca psiholog evaluezi și intervii pentru persoană care este pacientul, în primul rând, fără să faci rău.

Actul psihologic implică de fiecare dată omul, lucrul cu seamănul tău omul.

Profesia de psiholog cere un nivel înalt de etică profesională, cunoscut fiind faptul că și printr-un gest se poate leza demnitatea sau condiţia unei ființe umane.

Definiții:

Psihologia este psihologia aplicată în patologie și în optimizarea funcționării subiecților umani sănătoși (ex. profilaxia bolilor, optimizarea performanțelor intelectuale etc.) 

Cu toate acestea, psihologia nu este doar o știință fundamentală, dar și un domeniu de activitate profesională, care este orientată la optimizarea, ridicarea resurselor psihice a omului și a posibilităților sale de adaptare, la armonizarea dezvoltării psihice, ocrotirea sănătății, înfruntarea suferințelor și reabilitarea psihică.

MEDICI

 1. Psiholog Manea Adina 
1. Spitalul Privat Pneumologie+
ambulator clinic în contract cu CAS
Locația:
Strada Gheorghe Doja nr. 1A, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:

2. Ambulator clinic

Locația:
Strada Gen. Magheru nr. 48, sp. comercial, bloc C, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:
  3. Ambulator clinic

  Locația:
  Strada 1 Decembrie 1918 nr. 8, Beiuș, Bihor

  ORAR:
  L-V: 08:00-20:00