Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Politica de procesare si retur

Prețurile serviciilor care fac obiectul prezentului contract sunt cele mentionate pe pagina produselor.

SPITAL DE PNEUMOLOGIE „DR. LAVINIA DAVIDESCU” S.R.L. prin https://clinicadavidescu.ro/ poate să modifice în orice moment prețul serviciilor afișate pe site, fără nici o notificare prealabila. Orice modificare de prețuri devine operanta odata cu publicarea ei pe site.

Serviciile disponibile pe https://clinicadavidescu.ro/ se achită în avans, prin plata online cu cardul. Plata online cu cardul se consideră realizată odată cu confirmarea încasării sumei de către Netopia. SPITAL DE PNEUMOLOGIE „DR. LAVINIA DAVIDESCU” S.R.L. este absolvită în întregime de orice răspundere legată de orice probleme apărute în efectuarea plații.

Plata online cu cardul pe https://clinicadavidescu.ro/ se realizează prin operatorul de plati Netopia, doar cu cardurile Visa/Mastercard ce permit plati online (au cod CVC, CVC2), utilizand metoda 3D Secure. https://clinicadavidescu.ro/ redirecționează cumpărătorul către portalul de plata online al Netopia și nu inregistrează sau stochează nici o informație despre cardul bancar utilizat pentru efectuarea platii.

Cumpărătorul are dreptul să anuleze programarea efectuata și să își recupereze suma achitata dacă anularea se face cel târziu până la prezentarea persoanei la programarea deja stabilită în acord cu Clinica.

Cumpărătorul poate anula comanda (programarea) în scris la contact@clinicadavidescu.ro sau utilizând mijloacele de comunicare puse la dispoziție pe pagina de contact. Suma achitata va fi returnată doar dacă sunt respectate termenele de anulare, așa cum sunt ele precizate la punctul precedent.

SPITAL DE PNEUMOLOGIE „DR. LAVINIA DAVIDESCU” S.R.L. va returna sumele achitate în avans în acest caz, în termen de 30 de zile de la înregistrarea solicitarii, prin intermediul platformei Netopia.

In cazul în care cumpărătorul nu anulează comanda (programarea) în termenele de mai sus, și nu se prezinta la efectuarea serviciului, sumele platite în avans nu vor putea fi recuperate.

In cazul în care Beneficiarul s-a prezentat conform programării la consultația online și serviciul nu a putut fi efectuat din orice motiv invocat de SPITAL DE PNEUMOLOGIE „DR. LAVINIA DAVIDESCU” S.R.L., Cumpărătorul are dreptul să solicite restituirea sumelor achitate în scris la contact@clinicadavidescu.ro sau la numarul de telefon de pe pagina de contact în cazul în care nu se realizeaza, de comun acord cu furnizorul de servicii medicale, o reprogramare.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.