Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică : Închis

Clinică Pediatrie Oradea

Servicii Medicale de Excelență de Pediatrie. Avem grijă de sănătatea copilului tău.

Când ar trebui să fac o programare la medicul pediatru?

Orice părinte sau îngrijitor ar trebui să ia în considerare posibilitatea de a face o programare la un pediatru odată ce copilul lor se naște, deoarece este important să creați o relație cu medicul dumneavoastră de la început. De asemenea, se recomandă efectuarea unor controale de monitorizare pe parcursul primilor ani de viață ai copilului, pentru a promova dezvoltarea și pentru a se asigura că acesta rămâne sănătos.

Ca orientare generală, ar trebui să faceți o programare dacă vă îngrijorează orice problemă fizică, comportamentală sau de dezvoltare a copilului dumneavoastră. În cazul în care apar întrebări în timpul controalelor periodice, este posibil să luați în considerare posibilitatea de a consulta un specialist care vă poate oferi sfaturi și perspective mai detaliate.

Programele de vaccinare ar trebui, de asemenea, să fie discutate în profunzime în timpul consultațiilor de control periodic, deoarece acest lucru ajută la protejarea copiilor împotriva potențialelor riscuri pentru sănătate. În cele din urmă, programarea la un pediatru la momentul potrivit vă va oferi liniștea de a ști că micuțul dvs. primește îngrijirea de care are nevoie și se dezvoltă în mod optim.

Ce este pediatria?

Pediatria este disciplină medicală care are ca obiect de activitate creșterea, dezvoltarea și patologia acută și cronică a copilului de la naștere până la vârsta de 18 ani.

A avea grijă de copilul bolnav al altei persoane, probabil că este cea mai importantă responsabilitate ce poate fi încredințată unui om…pediatrul. Bazându-se pe criterii bio-medicale, dar și psiho-sociale, pediatrul ia decizii privind sănătatea, uneori viața copilului. Pe lângă acest fapt, pediatrul trebuie să citească în permanență, să se informeze, să înțeleagă informația și să o aplice corespunzător, să trateze copilul bolnav și să liniștească familia îngrijorată. Totodată, să contribuie, cu experiența dobândită, la mai bună cunoaștere a bolilor și diverselor remedii, învățându-i pe colegii mai tineri.

Clinică pediatrie Oradea

La Clinica Davidescu, specialiștii pediatrii oferă oportunitatea perfectă de a face o diferență reală în viața pacienților copii prin construirea unor relații semnificative cu aceștia și cu familiile lor, de la îngrijirea preventivă până la tratarea bolilor cronice complexe.

Nu în cele din urmă, o responsabilitate atât de importantă face ca medicina pediatrică să fie incredibil de valoroasă, diferențiindu-se de alte ramuri ale medicinei și oferind pediatrilor o carieră fascinantă și plină de satisfacții.

Ai nevoie de un medic pediatru? În cadrul clinicii Davidescu beneficiezi de consultații medicale de specialitate la cele mai înalte standarde de calitate.

Echipa medicală Clinica Davidescu Pediatrie Oradea

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Doctor pediatrie Orosz-Cosmescu Anamaria
Dr. Orosz-Cosmescu Anamaria

medic specialist PediatrIE. Asistent universitar genetică medicală

Dr. Crețu Lucia

medic specialist Pediatru și medic primar medicină de familie

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Lista de prețuri pediatrie

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului
Consultație inițială Pediatrie200 RON
Consultație control Pediatrie150 RON
Consultație Pediatrie la domiciliu 300 RON
Administrare tratament perfuzabil sau injectabil iv50 RON + costul medicație

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Clinica Davidescu este aici pentru tine

Dacă aveți îngrijorări cu privire la sănătatea sau dezvoltarea copilului dumneavoastră, cum ar fi dacă suferă de afecțiuni fizice sau dacă copilul dumneavoastră nu atinge reperele de dezvoltare așa cum se așteaptă pentru vârsta sa, cel mai bine ar fi să faceți o programare la Clinica Davidescu pentru a evalua orice problemă care poate apărea.

La clinica noastră, oferim o gamă largă de servicii de subspecialitate pediatrică concepute pentru a răspunde nevoilor individuale ale copiilor. Avem specialiști în domenii precum, oftalmologie, gastroenterologie, neurologie, genetică, endocrinologie, cardiologie, ortopedie, dermatologie, alergologie sau pneumologie pentru a ne asigura că copilul dumneavoastră primește îngrijirea de care are nevoie.

Echipa noastră experimentată de pediatri lucrează pentru a se asigura că copilul dumneavoastră primește cea mai bună îngrijire posibilă, adaptată în mod specific nevoilor sale, pentru ca acesta să ducă o viață sănătoasă și fericită. Ne străduim să fim la curent cu progresele medicale și cu noile tratamente, oferind în același timp o îngrijire cuprinzătoare de calitate, cu multă compasiune și entuziasm.
Indiferent de problemele cu care se confruntă copilul dumneavoastră, puteți avea încredere că clinica noastră dispune de resursele necesare pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă.

Prima vizită la clinica Davidescu

Vizita la pediatru marchează o etapă importantă în dezvoltarea copilului, deoarece oferă ocazia de a evalua creșterea, dezvoltarea și sănătatea generală a copilului. În timpul primei vizite, părinții se pot aștepta să discute despre istoricul medical al familiei, despre orice proceduri medicale anterioare relevante, despre obiceiurile de hrănire, despre semnele din naștere, despre vaccinări și despre alte întrebări legate de sănătate care ar fi putut apărea de la naștere.

Promovarea unei relații între pediatru și părinte încă de la început este benefică pentru îngrijirea continuă, deoarece reflectă încrederea și înțelegerea între ambele părți. Prima întâlnire este o parte importantă a oricărei îngrijiri medicale viitoare care implică un copil și ar trebui să fie luată în serios atât de părinte, cât și de medic, astfel încât ambii să se simtă confortabil pe parcursul tuturor procedurilor.

Pentru ca prima vizită să fie cât mai relaxantă și confortabilă, este important să discutați cu copiii din timp, astfel încât aceștia să înțeleagă ce se va întâmpla în timpul consultației. Cu acești pași simpli, părinții și copiii pot aștepta cu nerăbdare viitoarele vizite în care nevoile lor de sănătate sunt satisfăcute cu atenție și compasiune.

La Clinica Davidescu, ne focusăm pe construirea încrederii pacientului deoarece acest lucru permite ca diagnosticul să fie cât mai precis posibil, astfel dezvoltând soluții personalizate care îl pot ajuta.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

Medicii noștri pediatri sunt dedicați să ofere îngrijire atentă și individualizată pentru fiecare copil aflat în grija lor. Ei sunt experți în diagnosticarea și tratamentul bolilor, afecțiunilor și bolilor comune și complexe ale copilăriei.

Cu o înțelegere profundă a nevoilor și dezvoltării copiilor, ei se străduiesc să ofere îngrijire de calitate și plină de compasiune pentru micii lor pacienți. Medicii pediatri din Clinica Davidescu își fac timp să abordeze preocupările individuale ale fiecărui părinte și să pună întrebări pentru a se asigura că aceștia sunt atât informați, cât și educați cu privire la sănătatea copilului lor. Mai mult, echipa noastră de pediatrie depune eforturi pentru a se asigura că bunăstarea mentală a pacientului primește la fel de multă importanță ca și sănătatea sa fizică.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Credem cu tărie că, atunci când vine vorba de tratarea celor mai mici pacienți ai noștri, încrederea și empatia sunt esențiale pentru a crea o relație de colaborare între medic și părinți. Investim timpul și resursele necesare pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil pentru pacienții noștri, punând accentul pe măsurile preventive de sănătate, diagnosticarea timpurie și tratamentul prompt.

Clinica Davidescu oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Echipa noastră experimentată de specialiști se angajează să le ofere pacienților planuri de tratament pline de compasiune și foarte personalizate, care să răspundă nevoilor individuale.

Dezvoltăm relații durabile cu familiile și ne mândrim cu faptul că îi ajutăm pe copii să atingă cele mai înalte niveluri de bunăstare fizică și emoțională. Prin prioritizarea educației pacienților, medicii noștri pediatri promovează copilării sănătoase pentru copiii de toate vârstele.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Informații pentru pacient

Un pediatru este un medic specializat în îngrijirea medicală a sugarilor, copiilor și adolescenților. Pediatrii pot diagnostica și trata toate tipurile de afecțiuni medicale care afectează copiii, de la boli acute, cum ar fi răcelile și gripele, până la afecțiuni cronice, cum ar fi diabetul sau astmul. De asemenea, aceștia oferă examinări fizice, trimit pacienții la specialiști atunci când este necesar, răspund la întrebările părinților cu privire la nevoile speciale ale copiilor și oferă îndrumări cu privire la probleme de parenting. Pe scurt, medicii pediatri sunt profesioniștii în menținerea sănătății copiilor pe tot parcursul adolescenței și dincolo de aceasta.
Pediatrii diagnostichează și tratează mai multe afecțiuni în rândul copiilor, printre care:
 • leziuni
 • infecții
 • afecțiuni genetice și congenitale
 • cancere
 • boli și disfuncții ale organelor
 • etc.
Pediatria este preocupată nu numai de gestionarea imediată a copilului bolnav, ci și de efectele pe termen lung asupra calității vieții, dizabilității și supraviețuirii. La Clinica Davidescu pediatrii interacționează cu pacienții tineri și cu familiile acestora pentru a obține informații utile cu privire la nevoile de sănătate ale fiecărui copil în parte, cum ar fi dieta, igiena și exercițiile fizice. Mai mult, acești medici experimentați se străduiesc să ofere resurse educaționale cheie acolo unde pot - ajutând atât îngrijitorii, cât și copiii să promoveze o sănătate generală bună la o vârstă fragedă.
Frecvența cu care copilul dumneavoastră ar trebui să consulte un pediatru va depinde de vârsta, starea de sănătate și nevoile individuale ale acestuia. În general, este important să vă duceți copilul la controale regulate în primii ani de viață, când crește și se dezvoltă rapid. Pentru nou-născuții sănătoși, se recomandă o vizită în primele zile de viață și apoi vizite de rutină la fiecare două-trei luni până la vârsta de doi ani. De la 2-5 ani, vizitele ar trebui să fie la fiecare șase luni sau la nevoie pentru vaccinări sau boli. Pe măsură ce copilul dumneavoastră crește, de obicei până la vârsta adolescenței, vizitele la medic devin mai puțin frecvente, dar reprezintă în continuare o parte importantă pentru a rămâne sănătos și la curent cu nevoile medicale. Ca regulă generală, copilul dumneavoastră ar trebui să aibă cel puțin un control anual la medicul pediatru pentru a rămâne sănătos. Nu uitați că diagnosticarea timpurie este esențială în tratarea majorității bolilor și afecțiunilor, așa că este esențial să țineți evidența stării de sănătate a copilului dumneavoastră. Un medic pediatru este cea mai bună persoană care vă poate ajuta să îi oferiți copilului dumneavoastră îngrijirea de care are nevoie pe tot parcursul anilor copilăriei.
Afecțiunile pediatrice reprezintă o serie de boli și probleme de sănătate care afectează copiii. Printre afecțiunile pediatrice frecvente se numără:
 • Răceală și gripă
 • Infecții la nivelul gâtului, sinusurilor și urechilor
 • Boala meningococică
 • Julituri, entorse sau traumatisme minore
 • Mononucleoză
 • Problemele de piele, cum ar fi eczema și erupțiile cutanate
 • Tulburările gastrointestinale
 • Alergiile
 • ADHD
 • Tulburarea de spectru autist
 • Epilepsia
 • Tulburările de somn
 • etc.
Deși aceste probleme de sănătate specifice sunt comune la copii, părinții trebuie să fie conștienți de faptul că fiecare caz este unic, o abordare individualizată a diagnosticului și tratamentului este ideală. Medicii noștri pediatri sunt vigilenți în recunoașterea semnelor oricăror simptome bruște sau prelungite de boală, de la sugari la adolescenți, pentru a avea acces rapid la cea mai potrivită îngrijire pentru fiecare pacient.
Dacă vă îngrijorează faptul că copilul dumneavoastră ar putea avea o afecțiune medicală, este important să cereți sfatul pediatrului copilului dumneavoastră. Deși poate fi dificil de determinat când un copil are nevoie de îngrijiri medicale, există unele semne și simptome care pot indica faptul că copilul dumneavoastră trebuie să consulte un medic. Acestea pot include:
 • febră
 • tuse persistentă
 • dureri care nu se ameliorează
 • o erupție cutanată inexplicabilă
 • o schimbare dramatică a greutății sau a poftei de mâncare
 • răni în gură
 • schimbări semnificative ale tiparelor de somn sau probleme de comportament
 • dificultăți de respirație
 • infecții recurente
 • vărsături
De asemenea, este o idee bună să programați în mod regulat controale chiar dacă nu sunt prezente simptome, mai ales dacă aveți motive să credeți că copilul dumneavoastră ar putea fi expus riscului de a suferi de anumite afecțiuni. Luați măsuri proactive și fiind atenți la orice schimbări, astfel puteți ajuta copilul dumneavoastră să primească îngrijirea adecvată de care are nevoie. Oridecâteori bănuiți că ceva nu este în regulă cu copilul dumneavoastră, vorbiți cu pediatrul din Clinica Davidescu și descrieți-i simptomele în detaliu, astfel încât acesta să poată oferi o evaluare exactă a problemei.
Vizita la medicul pediatru este un pas important pentru a vă asigura că copilul dumneavoastră rămâne sănătos și fericit. În cadrul vizitei vom efectua un examen fizic, vom măsura înălțimea și greutatea, vom lua semnele vitale, cum ar fi temperatura și tensiunea arterială și vom evalua orice afecțiune medicală existentă. Oferim sfaturi pentru nutriție și exerciții fizice, colectăm un istoric medical atât de la părinte, cât și de la copil, discutăm despre etapele de dezvoltare și răspundem la orice întrebări pe care le aveți despre îngrijirea copilului dumneavoastră. Cu acești pași importanți, împreună cu ajutorul medicului copilului dumneavoastră, vă puteți asigura că acesta crește fericit și sănătos.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Ofertă FizioKinetoTerapie. Super prețuri la pachete!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971