Oncologie medicală

Oncologia medicală este specialitatea medicală care urmărește să depisteze, să stabilească diagnosticul, să determine modalitățile optime de tratament și să realizeze tratamentul medicamentos și de protecție a persoanelor care suferă de cancer.

Medicii cu specialitatea Oncologie medicală au cunoștințe și expertiză atât în ceea ce privește factorii de risc și posibilitățile de prevenție a cancerelor, dar și în ceea ce privește modalitățile practice de stabilire a diagnosticului de cancer și instituirea indicațiilor terapeutice corecte și optime.

De asemenea, în cadrul acestei specialități medicale sunt urmărite evoluția și se monitorizează pacienții supraviețuitori ai diagnosticului de cancer, pentru ca aceștia să aibă o calitate a vieții bună și să se mențină în continuare sănătoși, după vindecarea cancerului.

Examenele de screening pentru cancer urmăresc să depisteze precoce, în stadii incipiente diferite tipuri de cancere, pentru ca tratamentul să aibă cele mai bune rezultate.
Depistat din timp, șansele de vindecare a cancerului cresc. Chiar și cancerul pulmonar, unul dintre cele mai mortale cancere din lume poate fi vindecat, dacă este depistat în stadii incipiente.

MEDICI

 1. Dr. Corbu Silviu- medic primar oncolog
1. Spitalul Privat Pneumologie+
ambulator clinic în contract cu CAS
Locația:
Strada Gheorghe Doja nr. 1A, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:

2. Ambulator clinic

Locația:
Strada Gen. Magheru nr. 48, sp. comercial, bloc C, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:
  3. Ambulator clinic

  Locația:
  Strada 1 Decembrie 1918 nr. 8, Beiuș, Bihor

  ORAR:
  L-V: 08:00-20:00