Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Neurologie Oradea

!Ofertă. Pachet Promoțional Consult Inițial, EEG (Electroencefalograma) – 400 RON, reducere de la 500 RON. Economisiți 100 RON.

Pentru că ne pasă de sănătatea ta, oferim servicii de Prevenție, Control, Identificare Tratament Potrivit Pentru Tine și Urmărire pe Parcursul Tratamentului.

Ce este neurologia?

Neurologia este o specialitate medicală care se ocupă cu identificarea și tratarea bolilor sistemului nervos central (creier și măduva spinării), a sistemului nervos periferic, cât și a celor musculare.

Există o gamă foarte largă de afecțiuni neurologice în practica curentă. Câteva exemple de boli cunoscute din domeniul neurologiei sunt: migrena, cefaleea, demențe (boala Parkinson, boala Alzheimer, demența vasculară, demența cu corpi Lewy, demența mixtă, demența frontotemporală), scleroza multiplă, vertijul, durerea de spate, tulburările de somn și cele de memorie, nevralgia de trigemen, accidente vasculare, epilepsie, boli musculare (exemplu: miastenia gravis), meningite, Coreea Hungtington, boala Wilson, scleroză laterală amiotrofică, etc.

Clinică neurologie Oradea

În termeni practici, pacienții se pot adresa unui medic neurolog dacă prezintă, spre exemplu: durere de cap, asimetrie facială, furnicături sau amorțeală a feței, mâinilor sau picioarelor, imposibilitatea de a mișca un membru la comandă, dureri de spate, tulburare în articularea cuvintelor sau imposibilitatea de a se exprima, mișcări bizare involuntare a unei părți a corpului, dezechilibru, lipsa de coordonare și/sau vertij la mers sau la efectuarea anumitor mișcări, pierderea stării de conștiență, tremor al unei părți a corpului, dificultate în urcatul scărilor, pieptănat, deschiderea ochilor, imagini dublate, tulburări de memorie, tulburări de vedere (mai ales într-o singură parte a câmpului vizual), etc.

Un consult neurologic include: anamneză (conversația avută cu pacientul despre bolile și simptomele sale), evaluarea tratamentelor administrate până în prezent, evaluarea investigațiilor efectuate de către pacient până la momentul consultului, examenul neurologic complet, axat pe problema de bază, în care se vor testa: statusul psihic al pacientului, semnele de iritație meningeală, câmpul vizual, nervii cranieni (exemplu: oculomotricitatetea, pupilele, simetria facială), forța musculară, funcția de coordonare, sensibilitatea, reflexele osteo-tendinoase și reflexele patologice specifice fiecărei boli, funcțiile corticale. Astfel, medicul neurolog se poate orienta dacă simptomele bolnavului, asociate cu investigațiile, se încadrează într-o boala neurologică sau nu. În consecință, el poate recomanda investigațiile paraclinice necesare sau consulturi de altă specialitate pentru a se putea stabili un diagnostic cât mai corect și, astfel, o atitudine terapeutică potrivită.

Clinica Davidescu oferă un cadru confortabil și eficient pentru diagnosticarea și tratarea tulburărilor neurologice. Bine ați venit la cabinetul nostru și vă mulțumim că ne oferiți ocazia de a vă îngriji pe dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Când ar trebui să fac o programare la un neurolog?

Tulburările neurologice pot include dureri de cap, epilepsie, accident vascular cerebral, tulburări de mișcare, cum ar fi tremorul sau boala Parkinson, și multe altele.

Unele dintre cele mai frecvente simptome pentru care trebuie să consultați un neurolog includ:

 • Dureri de cap
 • Dureri cronice
 • Amețeli
 • Amorțeală sau furnicături
 • Slăbiciune
 • Probleme de mișcare
 • Crize convulsive
 • Probleme de vedere
 • Probleme legate de memorie sau confuzie
 • Probleme cu somnul

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Clinica Davidescu este aici pentru tine

Indiferent de cât timp aveți o suferință, este important să știți că în Clinica Davidescu beneficiați de asistență de specialitate, diagnostic, tratament și monitorizarea evoluției tratamentului. Cu un tratament medical profesionist, vom gestiona împreună tulburarea neurologică, tratând în același timp orice altă afecțiune asociată cum ar fi durerea sau dependența dobândită.

 1. Diagnostic, tratament și urmărire pentru probleme legate de modul în care se dezvoltă sistemul nervos
 2. Diagnostic, tratament și urmărire al bolilor degenerative (în care celulele nervoase sunt deteriorate sau mor), cum ar fi boala Parkinson și boala Alzheimer
 3. Diagnostic, tratament și urmărire al afecțiunilor vaselor de sânge care alimentează creierul, cum ar fi accidentul vascular cerebral (AVC)
 4. Diagnostic, tratament și urmărire al leziunilor măduvei spinării și ale creierului
 5. Diagnostic, tratament și urmărire al tulburărilor convulsive, cum ar fi epilepsia
 6. Diagnostic, tratament și urmărire al cancerului, cum ar fi tumorile cerebrale
 7. Diagnostic, tratament și urmărire al bolilor cauzate de gene defectuoase, cum ar fi distrofia musculară
Teste și proceduri de diagnosticare neurologică:
 • Examinare neurologică
 • Electroencefalografie, sau EEG
 • Electromiografie, sau EMG
 • Imagistică cu ultrasunete
 • Radiografii (raze-X)
 • Teste de screening de laborator pentru sânge, urină sau alte fluide corporale
 • Testarea genetică a persoanelor cu antecedente familiale de boală neurologică
 • Tomografie computerizată (CT)
 • Imagistica prin rezonanță magnetică (RMN)
 • Angiografie
 • Biopsie
 • Analiza lichidului cefalorahidian

Soluția este să alegeți Clinica Davidescu pentru tratarea problemelor neurologice. Dacă ați observat semne și simptome ale problemelor neurologice la dumneavoastră sau la altcineva, vă rugăm să nu întârziați să ne cereți ajutorul privind tratarea problemelor neurologice, astăzi.

Prima vizită la clinica Davidescu

La Clinica Davidescu vă veți întâlni cu specialistul nostru neurolog și veți discuta despre semnele, simptomele sau durerile dumneavoastră.

Comunicarea fiind o parte esențială a primei dumneavoastre consultații, este necesar să fiți deschis, să vă exprimați îngrijorările și să puneți întrebări.

La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile.

Vă recomandăm să transmiteți neurologului orice informație despre simptomele sau afecțiunea dumneavoastră, chiar dacă aveți impresia că ar putea fi neimportantă sau jenantă.

În cazul în care neurologul vă prescrie un tratament, ne asigurăm că înțelegeți pe deplin:

 • Ce a fost prescris și ce ar trebui să facă pentru dumneavoastră
 • Exact când și cât timp trebuie să luați medicamentele
 • Efectele secundare potențiale ale medicamentelor și ce trebuie să faceți în cazul în care acestea apar

Apoi veți afla care sunt următorii pași în îngrijirea dumneavoastră și o programare de monitorizare a evoluției tratamentului.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista de prețuri

Consultație neurologie medic primar250 Lei
Consultație neurologie medic specialist180 Lei
Consultație de urgență500 Ron
Consultație neurologie la domiciliu300 Lei
Consultație și referat medical350 Lei
EEG (Electroencefalogramă)250 Lei
Infiltratii (mezoterapie) Injectare terapeutică paravertebrală și periarticulară150 Lei
Ozonoterapie / ședință350 Lei
Pachet ozonoterapie2000 Lei
Puncție rahidiană (anestezie, efectuare, recoltare lichid cefalorahidian pt. analize, tratament i.v., monitorizare postpuncție timp de 2h)500 Ron
Servicii spitalizare zi350 Lei
Terapie oxigen hiperbar 1 ședință (60 min)200 Lei
Terapie oxigen hiperbar 1 ședință (90 min)250 Lei
Terapie oxigen hiperbar 10 ședințe (60 min)1750 Lei
Terapie oxigen hiperbar 10 ședințe (90 min)2000 Lei
Terapie oxigen hiperbar 20 ședințe (60 min)3500 Lei
Terapie oxigen hiperbar 20 ședințe (90 min)4000 Lei
Terapie oxigen hiperbar 7 ședințe (60 min)1250 Lei

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient cu neurologul nostru va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

Expertiza specialiștilor noștri în depistarea, diagnosticarea și tratamentul tulburărilor complexe ale creierului și coloanei vertebrale oferă pacienților o amploare și o profunzime substanțială de expertiză, rar întâlnită într-o singură instituție medicală.

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Clinica Davidescu oferă servicii complete, o mare varietate de opțiuni de tratament, cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și îngrijire ambulatorie. Resursele noastre avansate sunt susținute de echipe multidisciplinare, înalt calificate, care coordonează și personalizează îngrijirea pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Vă recomandăm să nu amânați un consult la medicul specialist dacă simțiți durere, amețeală, slabiciune, amorțeli sau aveți probleme cu somnul, cu vederea sau memoria, întrucât evoluția afecțiunilor neurologice poate fi imprevizibilă și poate ascunde o problemă mai gravă decât se poate observa la prima vedere.

Echipa medicală

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Nunkoo Vharoon Sharma
Dr. Vharoon Sharma Nunkoo

medic PRIMAR NEUROLOG

 • Managementul tulburărilor respiratorii în timpul somnului- somnologie nivel I și II
 • Managementul tulburărilor respiratorii în timpul somnului- ventilație non-invazivă 
Dr. Ungur Minodora

medic specialist neurolog

 • 2006-2012- Facultatea de Medicină și Farmacie, Oradea, specializare Medicină
 • 2012-2013- Medic generalist- Spitalul municipal Dr. Gavril Curteanu, Oradea
 •  2013-2018- Medic rezident neurologie- Spitalul municipal Dr. Gavril Curteanu, Oradea și Spitalul Județean, Oradea
 • 2018-prezent – medic specialist neurolog-Clinica Lavinia Davidescu, Oradea, Bihor
 • Competențe: infiltrații ozon-ozonoterapie și curs EEG 2020
Dr. Cristian Alexander
Dr. Cristian Alexander

medic specialist NEUROLOG

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Informații pentru pacient

Un neurolog este un medic specializat în tratarea bolilor și tulburărilor sistemului nervos. Aceștia consultă și tratează pacienții care prezintă:
 • afecțiuni neurologice
 • probleme cu simțurile
 • tulburări neuromusculare
 • infecții ale sistemului nervos
 • afecțiuni ale măduvei spinării
 • dureri de cap
Neurologii tratează afecțiunile sistemului nervos, ale creierului, măduvei spinării, nervilor, mușchilor și durerii. Tulburările neurologice comune includ:
 • Accident vascular cerebral
 • Boala Alzheimer
 • Cefalee
 • Epilepsie
 • Boala Parkinson
 • Tulburări de somn
 • Scleroza multiplă
 • Durere
 • Tremor
 • Leziuni ale creierului
 • Leziuni ale măduvei spinării
 • Dureri de spate
 • Tulburări nervoase periferice
 • Scleroza laterală amiotrofică
 • etc.
Vă așteptăm în Clinica Davidescu imediat ce constatați sau simțiți:
 • Durere de cap persistentă sau cu debut brusc
 • O durere de cap care se modifică
 • Pierderea senzației sau furnicături
 • Slăbiciune sau pierderea forței musculare
 • Pierderea bruscă a vederii
 • Pierderi de memorie
 • Lipsă de coordonare
 • Rigiditate musculară
 • Spasme musculare
În timpul unei examinări neurologice, neurologul din Clinica Davidescu analizează istoricul de sănătate al pacientului, acordând o atenție deosebită stării actuale. Apoi, pacientul face un examen neurologic. În mod obișnuit, examenul testează vederea, forța, coordonarea, reflexele și senzațiile. Aceste informații îl ajută pe neurolog să determine dacă problema se află în sistemul nervos. Este posibil să fie necesare teste suplimentare pentru a confirma un diagnostic sau pentru a găsi un tratament specific.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.