Misiune, viziune și valori

Conceptul clinicii Lavinia Davidescu are la bază pacientul și familia sa. De aceea ne-am propus să vă însoțim permanent în procesul de cunoaștere și vindecare. Misiunea noastră este să creștem competivitatea serviciilor medicale de excelență, practicate cu umanitate și dăruire.
Suntem conștienți că trăim într-un secol al dezechilibrelor, de aceea, echipa noastră este preocupată în permanență de formarea unei deprinderi corecte în privința sănătății. Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor tale cu înțelegere și deschidere, dar mai ales cu toate cunoștințele noastre îmbinate eficient cu experiență.
Ca și viziune, respectăm fiecare persoană în unicitatea și complexitatea ei, având ca bază modelul creștin de relaționare interumană și oferim servicii medicale primare și specifice integrate de diagnostic, tratament și reabilitate pentru o gamă largă de afecțiuni, temporare sau permanente, de la sugari la vârstnici.
Valorile noastre sunt:
Dedicare și empatie: ne concentrăm atenția și priceperea în a le oferi pacienților cea mai bună îngrijire medicală și încrederea de care au nevoie.
Excelență și profesionalism: respectăm o etică profesională înaltă, ne preocupă dezvoltarea profesională și tehnologiile avansate de diagnostic și tratament.
Comunicare și respect: tratăm fiecare pacient așa cum noi înșine ne dorim să fim tratați: cu deschidere, corectitudine și demnitate.
Colegialitate: ne comportăm cu colegii așa cum dorim ca și ei să se comporte cu noi, asigurând o atmosferă de cooperare și colegialitate, și nu de competiție.

În continuare dorim să ne menținem ca „deschizători de drumuri” pentru medicina orădeană, să ne informăm și să vă informăm în permanență despre inovațiile în domeniu, iar seviciile și atenția pentru pacient să fie în fiecare zi îmbunătățite.

Dr. Lavinia DAVIDESCU

Dr. Lavinia Davidescu
Medic primar pneumolog

Asist. Univ.,Universitatea din Oradea, Facultatea de Medicina si Farmacie
Medic primar pneumolog-bronholog-Clinica Medicala L. Davidescu, Oradea
Medic coordonator al Laboratorului de Poligrafie și Polisomnografie, Clinica Davidescu, Oradea
Președinte al Secțiunii de Boli Pulmonare Rare a Societății Române de Pneumologie
Secretar Comisia de Pneumologie a Ministerului Sănătății
Doctor în Științe Medicale

1. Spitalul Privat Pneumologie+
ambulator clinic în contract cu CAS
Locația:
Strada Gheorghe Doja nr. 1A, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:

2. Ambulator clinic

Locația:
Strada Gen. Magheru nr. 48, sp. comercial, bloc C, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:
    3. Ambulator clinic

    Locația:
    Strada 1 Decembrie 1918 nr. 8, Beiuș, Bihor

    ORAR:
    L-V: 08:00-20:00