Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Ce este medicina sportivă?

Medicina sportivă este o specialitate a medicinei care se ocupă de condiția fizică și de tratamentul și prevenirea leziunilor legate de sport și exerciții fizice. Medicina sportivă nu este destinată doar sportivilor profesioniști, ci abordează și îngrijiriea leziunilor și afecțiunilor apărute la persoanele normale, active.

Clinică medicină sportivă Oradea

De fapt, oricine are o accidentare sau o afecțiune care îi limitează nivelul de activitate poate beneficia de o abordare de medicină sportivă, indiferent dacă este atlet sau o persoană sedentară care dorește să devină mai activă.

Echipa de medicină sportivă implică specialiști medicali, inclusiv medici, chirurgi, antrenori sportivi, psihologi sportivi, fizioterapeuți, nutriționiști, antrenori și antrenori personali.

Lista de prețuri medicină sportivă

Consultație / Ședință200 RON
Consult cu EKG250 RON
Consult cu analize si EKG300 RON
Grupuri între 10-20 persoaneDiscount 10%
Grupuri peste 20 persoaneDiscount 20%

Când ar trebui să fac o programare la medicina sportivă?

Clinica Davidescu este dornică să ofere cele mai bune îngrijiri de medicină sportivă susținute de practici bazate pe dovezi. Ne propunem să oferim cele mai actuale și avansate tratamente susținute de diverse cercetări de ultimă oră.

Dacă suferiți o accidentare sau aveți simptome ale unei accidentări sau afecțiuni, nu ezitați să solicitați asistență de medicină sportivă la Clinica Davidescu.

Dacă vă confruntați cu oricare dintre următoarele, faceți o programare la specialistul în medicină sportivă și discutați aceste simptome:

 • durere severă, furnicături, amorțeală sau senzații de furnicături în zona afectată 
 • alterări musculare, entorse, luxații sau fracturi
 • afectarea amplitudinii de mișcare, urmare a leziunilor articulare sau ale tendoanelor
 • senzații neobișnuite, cum ar fi oase care pocnesc
 • sensibilitate extremă în zona afectată

Medicii noștri pot diagnostica și trata probleme legate de afecțiuni medicale legate de dizabilități, inclusiv:

 • Prezența durerilor cronice
 • Tulburări care vă afectează mersul
 • Probleme ortopedice
 • Probleme articulare
 • Probleme de mobilitate (rigiditate musculară sau tonus muscular slab)
 • Nervi ciupiți sau disfuncții ale nervilor
 • Fracturi, entorse sau luxații
 • Leziuni legate de sport

Fie că aveți nevoie de ajutor pentru o afecțiune existentă, fie că aveți nevoie de medicina sportivă după o accidentare, Clinica Davidescu are specialiști care vă pun la dispoziție tipurile de tratament și serviciile de care aveți nevoie.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Clinica Davidescu este aici pentru tine

În clinica noastră ajutăm la prevenirea și tratarea leziunilor atletice și a problemelor cronice care pot afecta performanța sportivă. Alte servicii pot include programe de pregătire sportivă și de îmbunătățire a pregătirii atletice, examene fizice sportive, screening de bază, tratament de prim ajutor și educație pentru prevenirea accidentărilor.

Echipa noastră de medicină sportivă tratează multe afecțiuni fizice, inclusiv traumatisme acute, cum ar fi fracturi, entorse și luxații, precum și leziunile cronice de suprasolicitare, cum ar fi sindromul de supra-antrenament sau tendinita.

Specialiștii noștri investighează cauza oricărei deficiențe funcționale, începând cu o evaluare amănunțită și recomandând teste suplimentare (imagistică, teste de laborator, teste electrodiagnostice), după caz. De asemenea, echipa de medicină sportivă include medici ortopezi, neurologi sau neurochirurgi pentru a oferi o îngrijire integrată care să reducă durerea și să maximizeze revenirea la mobilitatea funcțională.

Indiferent de afecțiunea dumneavoastră, vă garantăm că vom avea cea mai bună echipă pentru dumneavoastră. La ce să vă așteptați când veniți în clinica noastră:

 • Anamneză amănunțită și o revizuire a istoricului medical
 • Posibile teste imagistice, cum ar fi o radiografie sau o tomografie computerizată
 • Evaluarea simptomelor dumneavoastră
 • Determinarea nevoilor și obiectivelor dumneavoastră
 • Stabilirea planului de terapie și tratament
 • Plan progresiv de reantrenare la domiciliu

În efortul de a amâna sau de a elimina necesitatea unei intervenții chirurgicale medicii de medicină sportivă de la Clinica Davidescu sunt experți în domeniul artroscopiei minim invazive. Cu incizii mai mici și proceduri chirurgicale avansate, prin artroscopie, pacienții se recuperează mai repede și cu mai puțină durere.

Iată câteva afecțiuni pe care medicii noștri le gestionează frecvent:

 1. Diagnostic, tratament și urmărire entorse
 2. Diagnostic, tratament și urmărire fracturi
 3. Diagnostic, tratament și urmărire astm indus de efort
 4. Diagnostic, tratament și urmărire leziuni ale tendoanelor, ligamentelor și mușchilor
 5. Diagnostic, tratament și urmărire contuzii și leziuni ale capului

Echipa noastră de specialiști în medicină sportivă, ortopezi, fizioterapeuți și nutriționiști lucrează împreună pentru a vă pune la dispoziție un plan cuprinzător de tratament, de aceea ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a face o programare la la Clinica Davidescu.

Prima vizită la clinica Davidescu

Cea mai bună reabilitare începe cu un diagnostic precis. În urma unei evaluări, se va discuta cu dumneavoastră un plan de management cuprinzător, inclusiv obiectivele de reabilitare pe termen scurt și lung.

În Clinica Davidescu planificăm tratamentul pe baza unei evaluări amănunțite a istoricului medical al pacientului, și/sau a rapoartelor neurologice, a radiografiilor și a testelor de laborator. Evaluăm funcția nervoasă și musculară prin electromiografie (EMG) și teste de conducere nervoasă.

Progresul dumneavoastră este urmărit cu atenție până când simptomele s-au ameliorat sau chiar au dispărut.

Pentru a efectua o recuperare rapidă, vă vom sfătui cum să interpretați durerea pe care o resimțiți și cât de multă sau cât de puțină activitate puteți face cu acel nivel de durere și leziune. Planul dumneavoastră de tratament poate include:

 • Utilizarea de medicamente
 • Suplimentarea testelor de diagnosticare
 • Colaborarea cu alți specialiști
 • Implicarea unui psiholog specializat, după caz
 • Kinetoterapie și masaj
 • Proceduri de injectare care utilizează steroizi sau blocuri nervoase
 • Monitorizare continuă
 • La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile.

La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile.

Vă recomandăm să transmiteți echipei medicale orice informație despre simptomele sau afecțiunea dumneavoastră, chiar dacă aveți impresia că ar putea fi neimportantă sau jenantă.

Este important să alegeți cel mai bun medic pentru a vă trata accidentarea sau afecțiunea legată de sport și există multe lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un specialist în medicină sportivă pentru îngrijirea dumneavoastră.

La Clinica Davidescu, puteți fi încrezător știind că medicii noștri de medicină sportivă sunt specialiști medicali bine informați, cu o pregătire și o experiență concentrată în probleme și tratamente legate de sport, inclusiv chirurgie minim invazivă. Cu această pregătire avansată și cunoștințe extinse, specialiștii noștri în medicină sportivă vă vor trata nevoile individuale cu cel mai înalt nivel de expertiză.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

Expertiza specialiștilor noștri în medicina fizică și de reabilitare oferă pacienților o amploare și o profunzime substanțială de expertiză, rar întâlnită într-o singură instituție medicală.

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Prin intermediul centrului nostru de medicină sportivă, medicii noștri adoptă o abordare de echipă în evaluarea, diagnosticarea și tratarea pacienților noștri. De la medicii de medicină sportivă de îngrijire primară până la ortopezii și chirurgii de medicină sportivă cu pregătire de specialitate, specialiștii noștri sunt calificați în furnizarea unei game largi de tratamente, proceduri și tehnici pentru o serie de afecțiuni și leziuni.

Echipa medicală

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Dr. Tirla Adrian

Medic DE MEDICINĂ SPORTIVĂ

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim toate persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Informații pentru pacient

Medicii de medicină sportivă sunt specializați în prevenirea, diagnosticarea și tratarea leziunilor asociate cu activitatea fizică - de la osteoartrită la tendinită - precum și a leziunilor sportive, cum ar fi întinderea mușchilor șoldurilor și înțepăturile tibiei. Medicul de medicină sportivă este recomandat pacienților care se confruntă cu o gamă largă de dizabilități sau boli fizice sau care au suferit o accidentare gravă, concentrându-se pe cele mai bune modalități de a-i ajuta să își îmbunătățească funcția afectată și calitatea vieții.
Specialiștii în medicină sportivă tratează multe afecțiuni fizice, inclusiv traumatisme acute, cum ar fi fracturi, entorse, luxații și luxații. Ei tratează, de asemenea, leziunile cronice de suprasolicitare, inclusiv tendinita, bolile degenerative și sindromul de supra-antrenament. Munca lor constă în principal în gestionarea leziunilor pentru a asigura o recuperare rapidă și o revenire sigură la sport, cum ar fi:
 • Diagnosticarea exactă a unei leziuni în funcție de localizare și patologie
 • Identificarea cauzei profunde a unei leziuni
 • Conceperea strategiilor de tratament și reabilitare
 • Facilitarea și monitorizarea prevenirii leziunilor
 • Reducerea la minimum a timpului de absență de la sport
 • Consultarea pacienților cu privire la progresul recuperării lor
 • Maximizarea performanțelor pe termen lung
Medicii de medicină sportivă pot lucra îndeaproape cu alți medici, cum ar fi chirurgii ortopedici, terapeuții, psihologii și nutriționiștii.
Dacă aveți o leziune legată de sport sau musculo-scheletală sau dacă doriți să vă îmbunătățiți nivelul general de condiție fizică în mod sigur și eficient, atunci tipul ideal de specialist pe care trebuie să-l consultați este un medic de medicină sportivă. Medicina sportivă este o specialitate din cadrul domeniului medicinei ortopedice care a fost inițial dezvoltată pentru a oferi asistență medicală de înaltă calitate pentru sportivii profesioniști dar acum merge mult mai departe de atât. Medicii sportivi lucrează cu pacienți care:
 • Prezintă o leziune sau o afecțiune ortopedică (musculo-scheletală)
 • Doresc să îmbunătățească condiția fizică generală, forța și flexibilitatea
 • Doresc să își îmbunătățească performanța sportivă
 • Doresc să învețe cum să prevină viitoarele accidentări
 • Doresc să mențină un stil de viață sănătos și în formă
Vă recomandăm să vă faceți o programare la Clinica Davidescu pentru evaluare și stabilirea unui plan de reabilitare medicala sau a condiției fizice.
Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care pacienții vizitează medicul de medicină sportivă este diagnosticarea și tratarea unei accidentări. Atunci când vă consultați cu un medic de medicină sportivă în legătură cu o accidentare, este esențial să fiți cât mai detaliat posibil. În timpul primei vizite la un medicul de medicină sportivă, acesta va trece în revistă istoricul dumneavoastră medical și vă va întreba despre simptomele dumneavoastră, tratamentele pe care le-ați încercat și activitățile pe care le făceați atunci când ați suferit accidentul sau simptomele. Apoi, medicul de medicină sportivă va efectua un examen fizic pentru a vă diagnostica leziunea. Acesta va include o evaluare amănunțită a zonei afectate, precum și a oricăror alte zone care ar putea cauza sau contribui la durerea dumneavoastră. Medicul de medicină sportivă va crea apoi un plan de tratament bazat pe diagnostic. Acest lucru poate fi făcut sau nu în timpul primei programări.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.