Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Ginecologie Oradea

Servicii Medicale de Excelență în Ginecologie și Obstetrică. Avem grijă de sănătatea ta.

Pachet ginecologie

225 lei – 450 lei

Consult + Ecografie Transvaginala + Frotiu Babes Papanicolau

Vezi oferta

Cu o echipă de medici ginecologi de top și cu o abordare bazată pe îngrijire personalizată, ne străduim să oferim servicii medicale de înaltă calitate, menite să vă îmbunătățească sănătatea și calitatea vieții. Înțelegem că fiecare femeie are nevoi unice și își dorește o îngrijire personalizată.

ginecologie oradea

Ca clinica Davidescu, putem oferi o varietate de servicii. Iată câteva exemple:

 1. Consultații ginecologice și obstetrice: Acesta este un serviciu de bază, în care medicii noștri ginecologi efectuează examinări de rutină, investigații și tratamente pentru diverse afecțiuni ginecologice.
 2. Screening și Prevenție: Oferim teste de screening pentru a identifica și a preveni diverse afecțiuni, inclusiv cancerul de sân și de col uterin.
 3. Prevenirea și tratamentul infecțiilor genitale: Diagnosticarea și tratarea infecțiilor genitale, cum ar fi infecțiile fungice (candidoză), infecțiile bacteriene (vaginoză bacteriană) și infecțiile cu transmitere sexuală (ITS).
 4. Sarcină și Maternitate: Îngrijirea înainte, în timpul și după sarcină este esențială pentru sănătatea mamei și a copilului. Oferim îngrijire prenatală și postnatală, precum și monitorizarea sarcinii.
 5. Planificare familială și contracepție: Ajutăm femeile să își planifice familia și să aleagă metoda cea mai potrivită de contracepție.
 6. Diagnostic și Tratament Infertilitate: Dacă aveți dificultăți în a concepe, oferim investigații de infertilitate și diverse tratamente pentru a vă ajuta să împliniți visul de a avea un copil.
 7. Menopauză: Oferim îngrijire și sprijin pentru femeile care trec prin menopauză, inclusiv terapii de înlocuire hormonală, dacă este necesar.
 8. Ecografii: Ecografie vacinală, ecografie de sarcină, ecografie foliculometrie.
 9. Ecografia 3D ginecologică este o metodă avansată de diagnosticare prin imagistică care folosește unde sonore de înaltă frecvență pentru a crea imagini tridimensionale ale structurilor interne ale aparatului reproducător feminin. Această tehnică permite obținerea de imagini detaliate și realiste ale organelor interne, ajutând la identificarea și evaluarea diferitelor afecțiuni ginecologice.
 • Evaluarea organelor pelvine: Această metodă permite evaluarea detaliată a uterului, ovarelor și trompelor uterine, precum și a țesuturilor adiacente.
 • Diagnosticarea malformațiilor uterine: Ecografia 3D poate ajuta la identificarea anormalităților structurale ale uterului, cum ar fi septul uterin, uterul bicorn sau alte malformații congenitale.
 • Evaluarea tumorilor pelvine: Ecografia 3D ginecologică poate ajuta la identificarea, clasificarea și monitorizarea tumorilor benigne sau maligne ale aparatului reproducător feminin, cum ar fi fibroamele uterine, chisturile ovariene.
 • Infertilitate: Ecografia 3D poate fi folosită pentru a evalua cauzele de infertilitate, cum ar fi obstrucția trompelor uterine, endometrioza sau alte probleme structurale.
Ecografie 3d ginecologie oradea

Educație pentru Sănătatea Feminină: Oferim educație și consiliere pentru a ajuta femeile să înțeleagă mai bine corpul lor și să ia decizii informate despre sănătatea lor.

Alte tipuri de servicii Excizii de condiloame, excizii de polipi, incizie abces bartholinian, examenul secreției vaginale, himenoplastie, labioplastie, rejuvenare labii mari.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care le putem oferi. Dacă aveți nevoie de un serviciu care nu este menționat aici, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre opțiunile disponibile. Dotările tehnologice de ultimă generație și personalul medical cu experiență vă vor asigura planuri de tratament cu maxim de confort și eficiență

Când ar trebui să fac o programare la un medic ginecolog?

Vizitele regulate la ginecolog sunt esențiale pentru a menține și a monitoriza sănătatea feminină. În funcție de vârstă, istoricul medical și necesitățile individuale, frecvența acestor vizite poate varia. Cu toate acestea, există câteva momente cheie când ar trebui să vă programați o vizită la ginecolog:

 1. Prima Vizită: În general, se recomandă ca femeile să aibă prima vizită la ginecolog între vârsta de 13-15 ani. Aceasta este de obicei o ocazie pentru a discuta despre dezvoltarea corpului, menstruație și orice alte întrebări sau preocupări pe care tânăra le-ar putea avea.
 2. Examenul Pelvic Anual: După începerea activității sexuale sau la vârsta de 21 de ani, femeile ar trebui să înceapă să facă examene pelvine regulate și teste Papanicolau. Acestea sunt importante pentru a detecta precoce orice probleme de sănătate, inclusiv cancerul de col uterin.
 3. Schimbări în Ciclul Menstrual: Dacă observați schimbări semnificative în ciclul menstrual, cum ar fi durata, frecvența, fluxul sau durerea asociată cu menstruația, ar trebui să faceți o programare la ginecolog.
 4. Simptome Nevizibile sau Neobișnuite: Dacă experimentați simptome precum dureri pelvine, sângerări neașteptate, disconfort în timpul actului sexual sau orice alte simptome neobișnuite, ar trebui să vă programați o vizită la ginecolog.
 5. Planificarea Sarcinii sau Probleme cu Conceperea: Dacă intenționați să rămâneți însărcinată sau dacă aveți probleme cu conceperea, o vizită la ginecolog poate ajuta la optimizarea sănătății dumneavoastră în vederea sarcinii și la identificarea oricăror probleme de fertilitate potențiale.
 6. Menopauză: În timpul și după menopauză, este important să continuați să vizitați ginecologul pentru a monitoriza sănătatea feminină și a gestiona simptomele menopauzei.

Rețineți că acestea sunt doar sugestii generale și că fiecare femeie este unică. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră ginecolog despre frecvența optimă a vizitelor pentru nevoile dumneavoastră individuale de sănătate.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Clinica Davidescu este aici pentru tine

La Clinica Davidescu beneficiați de asistență de specialitate, diagnostic, tratament și monitorizarea evoluției tratamentului. Medicii noștri sunt experți în tratamentul și gestionarea întregului spectru de boli obstetrico-ginecologice.

Prima vizită la clinica Davidescu

La Clinica Davidescu vom discuta despre ceea ce vă puteți aștepta de la prima consultație și vă vom explica pașii pe care îi veți face pentru ca întâlnirea să decurgă mai ușor pentru dvs.

La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile. Prima consultație la ginecolog este o ocazie importantă pentru a stabili o bază pentru îngrijirea sănătății sexuale și reproductive pe termen lung. Iată la ce vă puteți aștepta:

Discuție și Istoric Medical

Prima vizită va începe de obicei cu o discuție cu medicul ginecolog. Veți discuta despre istoricul medical personal și al familiei, despre stilul de viață, menstruație și, dacă este cazul, despre activitatea sexuală. Aceasta este o oportunitate pentru a adresa orice întrebări sau îngrijorări pe care le aveți.

Examenul Fizic General

Medicul poate efectua un examen fizic general care poate include măsurarea tensiunii arteriale, greutății și înălțimii.

Examenul Pelvin

Depinde de vârstă și de istoricul personal dacă veți avea sau nu un examen pelvin la prima vizită. În general, examenul pelvin nu este necesar până la vârsta de 21 de ani sau până când nu începeți să fiți sexual activă. Examenul pelvin include, de obicei, examinarea externă a organelor genitale, examinarea internă a vaginului și a colului uterin și palparea ovarelor și a uterului.

Testul Papanicolau

Acest test este de obicei recomandat pentru femeile cu vârsta de 21 de ani și peste, sau mai devreme dacă sunt sexual active și prezintă riscuri specifice. Testul Papanicolau permite identificarea celulelor anormale în colul uterin care ar putea indica prezența cancerului de col uterin.

Examinarea Sânilor

Deși nu este întotdeauna inclus în prima vizită, medicul poate efectua un examen al sânilor pentru a verifica existența oricăror modificări sau noduli. De asemenea, poate fi o ocazie bună pentru a învăța cum să efectuați propriul examen al sânilor acasă.

Discuție Despre Contracepție

Dacă sunteți sexual activă sau planificați să fiți, medicul vă poate oferi informații despre diferitele opțiuni de contracepție disponibile.

Rețineți că este important să vă simțiți confortabilă în timpul vizitei și să discutați deschis cu medicul dumneavoastră. Aveți dreptul să înțelegeți toate aspectele examenului, să puneți întrebări și să vă exprimați îngrijorările. În cazul în care sunteți îngrijorată în legătură cu orice aspect al examinării, este important să împărtășiți aceste sentimente cu medicul dumneavoastră.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista de prețuri

Consultație inițială150 Lei
Consultație control100 Lei
Ecografie pelvină/transvaginală150 Lei
Pachet Promoțional (Consultație și Ecografie) + Frotiu Babeș Papanicolau (PAP) plata in clinică, doar cu bilet de trimitere si plata in clinica.250 Lei
Pachet Promoțional (Consultație și Ecografie) + Frotiu Babeș Papanicolau (PAP), doar cu bilet de trimitere si plata online aici.225 Lei
Colposcopie250 Lei
Inserție sterilet300 Lei
Extracție sterilet250 Lei
Frotiu Babeș – Papanicolau200 Lei
Examen colpoparazitologic50 Lei
Examen colpobacteriologic50 Lei
Extragere fire100 Lei
Biopsie col uterin150 Lei
Întreruperea sarcinii (avort) medicamentos până la 8 săptămâni800 Lei
Recoltare probe BTS (Boli cu Transmitere Sexuala)100 Lei

Ce presupune o consultație la obstetrică-ginecologie?

– anamneză;
– examen cu valve;
– tușeu vaginal;
– prescrierea unui plan de investigații sau plan terapeutic;

*Consultația poate conține toate cele menționate sau doar una dintre acestea.
Programați-vă pentru o consultație inițială în clinica noastră și noi vă garantăm că veți beneficia de toată atenția echipei noastre medicale.

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Clinica noastră este dedicată găsirii de soluții la problemele legate de bolile infecțioase și încurajează eforturile de colaborare la nivel local și național pentru un control și o gestionare optimă a bolilor infecțioase.

Suntem aici pentru a fi alături de pacient în fiecare etapă a procesului de tratament, de la diagnosticare, la testare, la urmărire și apoi la stabilirea unui plan de îngrijire. Prin plan de îngrijire, ne referim la faptul că pacienții sunt îndrumați pe parcursul întregului proces de îmbunătățire a sănătății, oferind informații privind modul de prevenire a bolilor, precum și diagnosticarea timpurie a acestora.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Pentru că vă cunoaștem istoricul medical și înțelegem imaginea de ansamblu a stării dumneavoastră de sănătate, ne ocupăm de orice problemă și să elaborăm soluții în timp util. La Clinica Davidescu colaborăm cu dumneavoastră pentru a stabili un plan cuprinzător de îngrijire care să vă ajute să rămâneți sănătos.

Clinica Davidescu oferă servicii complete, o mare varietate de opțiuni de tratament, cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și îngrijire ambulatorie. Resursele noastre avansate sunt susținute de echipe multidisciplinare, înalt calificate, care coordonează și personalizează îngrijirea pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Vă recomandăm să nu amânați vizita la medicul specialist dacă aveți o suferință, durere sau disconfort sau orice situație (stare) de îmbunătățit, întrucât multe boli pot fi tratate înainte ca acestea să progreseze.

Echipa medicală

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Ginecolog Dr. El Kharoubi Amin Florin
Dr. El Kharoubi Amin

MEDIC SPECIALIST Obstetrica ginecologie

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.