Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică : Închis

Gastroenterologie Oradea

!Ofertă. Pachet Promoțional Consult Inițial și Ecografie Abdominală. 300 RON, reducere de la 350 RON. Economisiți 50 RON.

Pentru că ne pasă de sănătatea ta, oferim servicii de Prevenție, Control, Identificare Tratament Potrivit Pentru Tine și Urmărire pe Parcursul Tratamentului.

Când trebuie mers la Gastroenterolog?

Dacă aveți simptome precum disconfort abdominal, senzația de balonare, dificultăți la înghițire, tranzit intestinal neregulat, sau suferiți constant de arsuri stomacale, este esențial să vă programați cât mai curând o vizită la un gastroenterolog.

clinica gastroenterologie oradea

Servicii gastroenterologie

La Clinica Davidescu beneficiați de asistență de specialitate, diagnostic, tratament și monitorizarea evoluției tratamentului. Medicii noștri sunt experți în tratamentul și gestionarea întregului spectru de boli gastroenterologice acute și cronice, cum ar fi:

 • Diagnostic, tratament și urmărire ulcer gastric
 • Afecțiuni ale vezicii biliare, cum ar fi litiaza biliară (pietre la bilă)
 • Diagnostic, tratament și urmărire Pancreatite
 • Diagnostic, tratament și urmărire cancer de stomac
 • Diagnostic, tratament și urmărire cancer de colon
 • Diagnostic, tratament și urmărire gastrită
 • Diagnostic, tratament și urmărire Helicobacter Pylori
 • Diagnostic, tratament și urmărire sindromul de intestin/colon iritabil
 • Diagnostic, tratament și urmărire boala Crohn
 • Prelevarea de biopsii endoscopice
 • Extracție de corpi străini din tubul digestiv
 • Test rapid Helicobacter Pylori
 • Gastroscopie
 • Excizia polipilor colonici prin polipectomie
 • Colonoscopie
 • Rectosigmoidoscopie flexibilă

Echipa medicală gastroenterologie

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Dr Alice Spulber Gastroenterologie
Dr. Alice Spulber

MEDIC SPECIALIST GastroENTEROLOGIE

 • Endoscopie disgestivă
 • Ecografie

Programează o consultație la medicul gastroenterolog

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Ce este gastroenterologia și cu ce se ocupă

Gastroenterologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului digestiv, care include esofagul, stomacul, intestinul subțire, colonul și rectul, vezica biliară, ductele biliare, pancreasul, ficatul. De asemenea, gastroenterologia se ocupă și de bolile sistemului hepatobiliar.

Un medic gastroenterolog tratează o gamă largă de afecțiuni, inclusiv, dar nu limitat la:

 1. Boli inflamatorii intestinale (cum ar fi boala Crohn și colita ulcerativă)
 2. Sindromul intestinului iritabil (SII)
 3. Gastrita și ulcerul gastric
 4. Refluxul gastroesofagian și boala de reflux gastroesofagian (BRGE)
 5. Ciroza hepatică și hepatitele
 6. Cancerul gastro-intestinal (cum ar fi cancerul de colon, de stomac sau de pancreas)
 7. Pancreatite
 8. Afecțiuni ale vezicii biliare, cum ar fi litiaza biliară (pietre la bilă)
 9. Afecțiuni ale esofagului, cum ar fi esofagita, stricturile esofagiene, achalazia.

Medicii gastroenterologi efectuează o serie de proceduri diagnostice și terapeutice, inclusiv endoscopie digestivă superioară (gastroscopie), endoscopie digestivă inferioară (colonoscopie), ERCP (colangiopancreatografie endoscopică retrogradă), și altele.

Acesta este un câmp vast și complex al medicinei, și este esențial pentru menținerea sănătății digestive și pentru gestionarea eficientă a bolilor digestive.

Prima vizită la medicul gastroenterolog de la clinica Davidescu

La Clinica Davidescu vom discuta despre ceea ce vă puteți aștepta de la prima consultație și vă vom explica pașii pe care îi veți face pentru ca întâlnirea să decurgă mai ușor pentru dvs.

La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile. In continuare, consultația propriu-zisa va consta în:

Consultarea Inițială

Acesta este momentul în care veți discuta cu medicul despre simptomele pe care le aveți, istoricul medical personal și familial, și orice altă problemă de sănătate pe care o puteți avea. Medicul va putea astfel să înțeleagă mai bine ce anume vă cauzează disconfortul.

Examinarea Fizică

Medicul va efectua o examinare fizică generală, care poate include palparea abdomenului și examinarea altor părți ale corpului care ar putea fi relevante pentru simptomele dumneavoastră. Acesta poate solicita, de asemenea, ascultarea sunetelor intestinale.

Investigații Suplimentare

În funcție de simptomele și istoricul dumneavoastră medical, medicul poate recomanda investigații suplimentare, cum ar fi analize de sânge, teste de scaun, endoscopii, ecografii sau tomografii computerizate. Aceste teste pot ajuta la identificarea cauzei simptomelor dumneavoastră.

Planul de Tratament

După ce medicul a avut ocazia să revizuiască simptomele, istoricul medical și, dacă este cazul, rezultatele investigațiilor, acesta vă va propune un plan de tratament. Acesta poate include modificări ale stilului de viață, medicamente, proceduri endoscopice sau, în cazuri rare, intervenții chirurgicale.

În cazul în care medicul infecționist vă prescrie un tratament, acesta se asigură că înțelegeți pe deplin:

 • Ce a fost prescris și ce efect ar trebui sa constatați
 • Exact când și cât timp trebuie să luați medicamentele
 • Efectele secundare potențiale ale medicamentelor și ce trebuie să faceți în cazul în care acestea apar

Dacă sunt necesare consultații de monitorizare, sau dacă vă îndruma către un medic specialist vom face programarea înainte de a pleca din clinica noastră.

În toate etapele vizitei, este important să comunicați deschis cu medicul, să-i descrieți în detaliu simptomele și să-i adresați orice întrebări sau preocupări pe care le aveți. Acest lucru îi va ajuta să vă ofere cea mai bună îngrijire posibilă.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista investigații și prețuri gastroenterologie

Consultație200 RON
Ecografie abdominală150 RON
PACHET consultație + ecografie abdominală (50 RON Reducere)300 RON
Control < 30 zile150 RON
Consult in vederea prelungirii concediului medical200 RON
Endoscopie Digestivă Superioară (Gastroscopie)300 RON
Anestezie locala50 RON
Referat medical 150 RON

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Clinica noastră este dedicată găsirii de soluții la problemele legate de bolile infecțioase și încurajează eforturile de colaborare la nivel local și național pentru un control și o gestionare optimă a bolilor infecțioase.

Suntem aici pentru a fi alături de pacient în fiecare etapă a procesului de tratament, de la diagnosticare, la testare, la urmărire și apoi la stabilirea unui plan de îngrijire. Prin plan de îngrijire, ne referim la faptul că pacienții sunt îndrumați pe parcursul întregului proces de îmbunătățire a sănătății, oferind informații privind modul de prevenire a bolilor, precum și diagnosticarea timpurie a acestora.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Pentru că vă cunoaștem istoricul medical și înțelegem imaginea de ansamblu a stării dumneavoastră de sănătate, ne ocupăm de orice problemă și să elaborăm soluții în timp util. La Clinica Davidescu colaborăm cu dumneavoastră pentru a stabili un plan cuprinzător de îngrijire care să vă ajute să rămâneți sănătos.

Clinica Davidescu oferă servicii complete, o mare varietate de opțiuni de tratament, cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și îngrijire ambulatorie. Resursele noastre avansate sunt susținute de echipe multidisciplinare, înalt calificate, care coordonează și personalizează îngrijirea pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Vă recomandăm să nu amânați vizita la medicul specialist dacă aveți o suferință, durere sau disconfort sau orice situație (stare) de îmbunătățit, întrucât multe boli pot fi tratate înainte ca acestea să progreseze.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Ofertă FizioKinetoTerapie. Super prețuri la pachete!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971