Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică : Închis

Clinică Fiziokinetoterapie Oradea

Servicii de Kinetoterapie & Recuperare Medicală

Acum ai servicii de Fiziokinetoterapie și în noua locație din Magheru, Oradea. Ofertă Exclusivă Octombrie.

🎁 𝐏𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐝 – Descoperă puterea terapiilor noastre într-un pachet complet, care include 5 proceduri esențiale + un Drenaj Limfatic 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓, toate acestea pentru a îmbunătăți circulația și a stimula regenerarea țesuturilor. Pachetul conține 10 ședințe la doar 450 lei cu bilet de trimitere sau 600 lei fără bilet de trimitere. Procedurile incluse sunt:

1.𝐊𝐢𝐧𝐞𝐭𝐨

2.𝐌𝐚𝐬𝐚𝐣

3.𝐏𝐚𝐫𝐚𝐟𝐢𝐧ă

4.𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐬𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞

5.𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐒𝐮𝐧𝐞𝐭𝐞

+ 𝐃𝐫𝐞𝐧𝐚𝐣 𝐋𝐢𝐦𝐟𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓

🎁 𝐏𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 – Oferă-ți o experiență premium de recuperare și revitalizare cu un pachet care include 6 proceduri esențiale + 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 Tecar și/sau ShockWave. Totul pentru 10 ședințe la prețul special de 700 Lei. Procedurile incluse sunt:

1.𝐊𝐢𝐧𝐞𝐭𝐨

2.𝐌𝐚𝐬𝐚𝐣

3.𝐏𝐚𝐫𝐚𝐟𝐢𝐧ă

4.𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐨𝐬𝐭𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞

5.𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐒𝐮𝐧𝐞𝐭𝐞

6.𝐃𝐫𝐞𝐧𝐚𝐣 𝐋𝐢𝐦𝐟𝐚𝐭𝐢𝐜

+ 𝐓𝐞𝐜𝐚𝐫 & 𝐒𝐡𝐨𝐜𝐤𝐖𝐚𝐯𝐞 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓

Fiziokinetoterapie și la domiciliu

Acum beneficiați de servicii de recuperare medicală și Fiziokinetoterapie atât în clinică cât și la domiciliu!

Echipa noastră de terapeuți specializați vă poate oferi o gamă largă de tratamente și exerciții terapeutice direct la domiciliul dumneavoastră. Indiferent de vârstă sau starea de sanatate, putem personaliza planul de tratament pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice. Contactați-ne astăzi si programați o vizită la domiciliu pentru a primi îngrijire de înaltă calitate în confortul propriei case. Veți beneficia de servicii de fiziokinetoterapie personalizate, care să vă ajute să vă recuperați și să vă mențineți starea de sănătate fizică și mentală.

Pentru mai multe detalii sau programări în clinică sau la domiciliu vă rugăm să ne contactați!

Ce este fiziokinetoterapia?

Kinetoterapia sau “gimnastica medicală” reprezintă una din cele mai importante etape ale recuperării medicale. Scopul ei este să crească forța și rezistența musculară, dar și mobilitatea articulară.

Fizioterapia ajută la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare și musculare, eliminarea contracturilor și reducerea edemelor.

Clinică fiziokinetoterapie Oradea

Clinica oferă cadrul terapeutic adecvat pentru reabilitarea în:

 • afecțiuni reumatismale: artroze, osteoporoză, spondilită, tendinită ș.a.;
 • sechele post traumatice: fracturi, entorse, luxații, rupturi musculare ș.a.;
 • afecțiuni neurologice: pareze și paralizii; afecțiuni vasculare periferice: arterită, varice;
 • afecțiuni metabolice;
 • patologia coloanei vertebrale: scolioze, cifoze, lordoze, discopatii, hernie de disc

În serviciul nostru se pot trata bolnavii cu următoarele afecțiuni:

 • Artroze (Ia nivelul articulațiilor, șoldurilor, genunchilor, gleznelor, umerilor, coloanei vertebrale, cervicale și dorsal lombare), decompensate algic, inflamator și funcțional;
 • Pareze si paralizii de diverse etiologii
 • Afecțiuni de statica vertebrala (spate drept, cifoze, scolioze);
 • Afecțiuni dureroase ale articulațiilor mâinilor și picioarelor;
 • Discopatii cervicale, dorsale, lombare de diverse stadii;
 • Afecțiuni neuromusculare;
 • Boli reumatismale inflamatorii (poliartrita reumatoidî, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică, ect.)
 • Sechele post traumatice (fracturi, luxații,entorse)
 • Sechele postoperatorii — intervenții chirurgicale ortopedice (proteze, osteosinteze, plastii,etc.)
 • Antrenament cardio respirator pentru bolnavi.

Fiziokinetoterapia combină cele două ramuri, ajutând la restabilirea mișcării și a funcțiilor atunci când cineva este afectat de o accidentare, o boală sau un handicap. De asemenea, poate contribui la reducerea riscului de accidentare sau de îmbolnăvire în viitor.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Când ar trebui să fac o programare la fizioterapeut?

Clinica Davidescu este dornică să ofere cele mai bune îngrijiri de fizioterapie susținute de practici bazate pe dovezi. Ne propunem să oferim cele mai actuale și avansate tratamente susținute de diverse cercetări de ultimă oră. Obțineți cea mai bună recuperare prin servicii personalizate de fizioterapie integrate cu un program individual de exerciții fizice.

Dacă prezentați oricare dintre următoarele simptome, vă recomandăm să vă faceți o programare la fizioterapeutul nostru pentru a fi evaluat.

 • Durere musculară, articulară sau osoasă după o accidentare
 • Un tendon luxat sau rupt
 • Durere de șold sau de genunchi care a progresat
 • Rigiditate sau dureri musculo-scheletale cronice
 • Scăderi ale amplitudinii de mișcare
 • Instabilitate în timp ce mergeți sau stați în picioare
 • Durere radiantă la nivelul brațului sau la picior (“nerv ciupit”)
 • Dureri de gât sau de spate
 • V-ați rănit în timpul unei activități sportive
 • Artrită
 • Osteoartrită

Fie că aveți nevoie de ajutor pentru o afecțiune existentă, fie că aveți nevoie de un diagnostic sau de ajutor pentru recuperare și reabilitare după o accidentare, Clinica Davidescu are specialiști fizioterapeuți care vă pun la dispoziție tipurile de tratament și serviciile de care aveți nevoie.

Clinica Davidescu este aici pentru tine

În clinica noastră tratăm afecțiuni legate de o varietate de probleme, inclusiv dureri de la nivelul coloanei vertebrale sau al sistemului musculo-scheletic și afecțiuni neuromusculare.

Specialiștii noștri investighează cauza oricărei deficiențe funcționale, începând cu o evaluare amănunțită și recomandând teste suplimentare (imagistică, teste de laborator, teste electrodiagnostice), după caz. De asemenea, fizioterapeuții lucrează cu pacienții pentru a gestiona durerea prin terapie, recomandări privind stilul de viață, aparate ortopedice, proteze și dispozitive de asistență. Fizioterapeuții lucrează îndeaproape cu medici ortopezi și cu neurologi sau neurochirurgii pentru a oferi o îngrijire integrată care să reducă durerea și să maximizeze revenirea la mobilitatea funcțională.

Departamentul nostru de fizioterapie este dotat pentru pacienți de toate vârstele cu o gamă largă de afecțiuni:

 • Dureri cervicale și de spate cauzate de probleme la nivelul mușchilor și coloanei vertebrale
 • Probleme la nivelul oaselor, articulațiilor, mușchilor și ligamentelor
 • Recuperare în urma unor intervenții sau accidente
 • Recuperare în urma unor probleme cardiace
 • Pierderea mobilității din cauza unor traumatisme la nivelul creierului sau al coloanei vertebrale sau din cauza unor boli precum boala Parkinson și scleroza multiplă
 • Probleme pulmonare, cum ar fi astmul
 • Oboseală, durere, umflături, rigiditate și pierderea forței musculare

Fizioterapia vă poate îmbunătăți activitatea fizică, ajutându-vă în același timp să preveniți alte leziuni.

Indiferent de afecțiunea dumneavoastră, vă garantăm că vom avea cel mai bun fizioterapeut pentru dumneavoastră. La ce să vă așteptați când veniți în clinica noastră:

 • Anamneză amănunțită și evaluare funcțională a mișcărilor
 • Diverse tratamente de terapie a leziunilor și durerilor
 • Reeducarea mișcării și antrenamentul pentru eficacitate posturală
 • Plan progresiv de reantrenare la domiciliu

Echipa noastră de specialiști, chirurgi ortopezi, specialiști în reabilitare și medicină fizică, fizioterapeuți și asistente medicale lucrează împreună pentru a vă pune la dispoziție un plan cuprinzător de tratament.

Dacă aveți o durere persistentă care durează mai mult de trei luni sau o durere severă care nu dispare cu tratament la domiciliu, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a face o programare la la Clinica Davidescu.

Prima vizită la clinica Davidescu

Cea mai bună reabilitare începe cu un diagnostic precis. În urma unei evaluări, se va discuta cu dumneavoastră un plan de management cuprinzător, inclusiv obiectivele de reabilitare pe termen scurt și lung.

La prima dumneavoastră programare, unul dintre fizioterapeuții din echipa noastră de fizioterapeuți autorizați va efectua o evaluare aprofundată a simptomelor dumneavoastră pentru a se asigura că tratamentul va fi direcționat rapid și eficient către rădăcina problemei.

Deși ne concentrăm asupra recuperării complete, ne propunem, de asemenea, să vă oferim o ameliorare a durerii imediat și în timpul tratamentului.

Pentru a efectua o recuperare rapidă, vă vom sfătui cum să interpretați durerea pe care o resimțiți și cât de multă sau cât de puțină activitate puteți face cu acel nivel de durere și leziune. Oferim o gamă completă de tehnici de ameliorare a durerii.

Fizioterapeutul dumneavoastră va face o evaluare completă și va decide ce este cel mai bine pentru afecțiunea dumneavoastră. Dacă suferiți o leziune, cum ar fi o entorsă, o întindere, o întindere musculară sau o ruptură, primul ajutor imediat poate preveni complicațiile și vă poate ajuta să vă vindecați mai repede.

La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile.

Vă recomandăm să transmiteți echipei medicale orice informație despre simptomele sau afecțiunea dumneavoastră, chiar dacă aveți impresia că ar putea fi neimportantă sau jenantă. Cunoașterea istoricului medical ne ajută să stabilim ce analize ar trebui să faceți și să vă recomande planul de tratament potrivit pentru dumneavoastră.

De asemenea, medicul poate compara problemele medicale din trecut cu cele cu care vă confruntați în prezent și efectuează o examinare fizică pentru a înțelege mai bine problema dumneavoastră. Un examen fizic constă, de obicei, în exerciții simple, cum ar fi mersul pe jos, statul în picioare, aplecarea și alte sarcini simple.

Fiziokinetoterapie la clinică și la domiciliu!

Clinica Davidescu vă oferă servicii de fiziokinetoterapie la clinică și la domiciliu. Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista de prețuri

Consult Recuperare Medicala200 Lei
Consult Recuperare Medicala cu bilet de trimitere150 Lei
Consultație control Recuperare Medicala150 Lei
Electroterapie40 Lei
Kinetoterapie individuală (15 min)50 Lei
Kinetoterapie individuală (30 min)90 Lei
Laserterapie35 Lei
Masaj general (60 min)120 Lei
Masaj regional (15 min)50 Lei
Masaj regional (30 min)90 Lei
Pachet consultație kinetoterapie + 3 proceduri / 10 zile (exceptie TECAR, SHOCK Wave) – vezi oferta de mai sus500 Lei (fara bilet)
Pachet consultație kinetoterapie + 4 proceduri / 10 zile – vezi oferta de mai sus600 Lei (fara bilet)
Pachet 5 proceduri/10 zile (exceptie TECAR, SHOCKwave) – vezi oferta de mai sus700 Lei (fara bilet)
Pachet 5 proceduri/10 zile (exceptie TECAR, SHOCKwave) – vezi oferta de mai sus450 Lei (cu bilet)
Terapia TECAR-1 sedinta90 Lei
Terapia Shock wave-1 sedinta150 Lei
Reflexoterapie (30 min)35 Lei
Ultrasonoterapie25 Lei
Drenaj limfatic 30 min.100 Lei

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

Expertiza specialiștilor noștri în depistarea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor aparatului locomotor oferă pacienților o amploare și o profunzime substanțială de expertiză, rar întâlnită într-o singură instituție medicală.

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

La Clinica Davidescu vă vom ajuta să găsiți medicul potrivit pentru afecțiunea dumneavoastră și, va punem la dispoziție o serie de specialități medicale care tratează afecțiunile musculo-scheletice, cum ar fi artrita, durerea cronică și rănile. Medicii și chirurgii ortopezi, reumatologii, neurologii, medicii de reabilitare și kinetoterapeuții tratează impreună afecțiuni care se referă la mușchi, oase și articulații.

Echipa medicală

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Miheț Crina Daniela

Kinetoterapeut

Tomoiaga Marinela

Kinetoterapeut

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

YouTube player

Informații pentru pacient

Fizioterapeuții și kinetoterapeuții oferă servicii care dezvoltă, mențin și restabilesc mișcarea și capacitatea funcțională maximă a pacienților. Fiziokinetoterapeutul poate ajuta, de asemenea, la prevenirea altor leziuni, lucrând împreună cu pacientul la planificarea celui mai adecvat tratament pentru orice afecțiune individuală, inclusiv stabilirea obiectivelor și a rezultatelor tratamentului.
Fiziokinetoterapeuții pot ajuta pacienții în orice etapă a vieții, atunci când mobilitatea și funcționalitatea sunt amenințate de îmbătrânire, leziuni, afecțiuni, tulburări, cum ar fi:
 • Neuromusculo-scheletice - dureri lombare, leziuni sportive, rupturi ale ligamentului, osteoartrită etc
 • Cardiovasculare - boli cardiace cronice, reabilitare după un atac de cord
 • Neurologice - accident vascular cerebral, leziuni ale măduvei spinării, Parkinson, scleroză multiplă
 • Respiratorii - astm, boală pulmonară obstructivă cronică, fibroză chistică
Fiecare pacient este unic, de aceea fizioterapeuții lucrează în echipă cu alți profesioniști din domeniul sănătății, pentru a încerca să vă ofere întotdeauna cel mai bun tratament de care aveți nevoie. Un fiziokinetoterapeut vă poate ajuta să vă mișcați fără dureri, ceea ce este esențial pentru a vă putea desfășura activitățile fizice preferate, prevenind astfel o mulțime de boli cronice și să vă simțiți bine. Vă puteți recupera bine dintr-o mare varietate de afecțiuni cu ajutorul fizioterapeuților. Vă recomandăm să vă faceți o programare la Clinica Davidescu pentru evaluare și stabilirea unui plan de fizioterapie.
Fizioterapeuții noștri consideră corpul ca un întreg, mai degrabă decât să se concentreze doar pe aspectele individuale ale unei leziuni sau boli. Prima consultație va include, cel mai probabil, o evaluare cuprinzătoare a istoricului medical, diagnosticare și teste fizice. Pentru a vă simți mai confortabil, iată o trecere în revistă a ceea ce vă puteți aștepta în timpul unei consultații:
 • Evaluarea istoricului medical
 • Efectuarea de teste în scop diagnostic
 • Evaluare medicală
 • Examinare fizică
 • Stabilirea și programarea planului de tratament
Principalele abordări folosite în Clinica Davidescu includ:
 • exerciții personalizate și sfaturi privind activitatea fizică - recomandăm exerciții pentru a vă îmbunătăți sănătatea generală și mobilitatea și pentru a vă întări anumite părți ale corpului
 • tehnici alternative de tratament - masajul, tehnici neuromusculare, tehnici energetice
 • educație și consiliere - primiți sfaturi generale despre postura și tehnicile corecte de ridicare sau transport pentru prevenirea leziunilor.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Ofertă FizioKinetoTerapie. Super prețuri la pachete!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971