Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Ecografie Oradea

Servicii Medicale de Excelență. Avem grijă de sănătatea ta.

Ce este ecografia. Diagnostic rapid, precis și în siguranță

Ecografia utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a produce imagini ale organelor și țesuturilor din corp. Aceste unde sonore sunt direcționate spre zonele specifice ale corpului și reflectate înapoi către transductorul ecografic, care le convertește în imagini detaliate. Această tehnică de imagistică medicală este non-invazivă și fără radiații, fiind utilizată în mod frecvent pentru a detecta și diagnostica problemele de sănătate la nivelul organelor și țesuturilor din corp.

ecografie oradea

În timpul unei ecografii, pacientul este asezat pe o masa de examinare, iar un gel special este aplicat pe piele pentru a ajuta undele sonore să pătrundă mai ușor în corp. Apoi, medicul sau tehnicianul începe să plimbe senzorul ecografic peste zona evaluată, inregistrand imagini și cautand semne ale eventualelor afecțiuni.

In concluzie, ecografia este o metodă de investigație medicală extrem de utilă și sigură, care poate fi folosită pentru a evalua o gamă largă de afecțiuni ale organelor și țesuturilor din interiorul corpului. Cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă generație, medicii pot realiza evaluări precise și personalizate pentru fiecare pacient, ajutându-i astfel să obțină un diagnostic rapid și să primească un tratament adecvat pentru afecțiunile lor.

Tipul examinăriiVârstăIndicații de examen
Ecografie abdomino-
pelviană
Adulți
Copii de la 3 la 11 ani
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Copii: suspiciune invaginație
intestinală, adenolimfită
mezenterică, apendicită.
Ecografie pelvianăAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Adolescente: suspiciune pubertate precoce.
Ecografie renală și vezicală
(ecografie rinichi si vezică urinară)
Adulți
Copii de la 3 la 11 ani
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Copii: suspiciune dilatație de căi urinare, malformații de căi urinare.
Ecografie prostatică, renală și vezicalăAdulțiSuspiciune hipertrofie prostatică, noduli, formațiuni tumorale, măsurare reziduu post-micțional.
Ecografie testicularăAdulți
Copii de la 3 la 11 ani
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Copii: întârzierea coborârii testiculelor la nivelul bursei (criptorhidie, ectopie testiculară), torsiune.
Adolescenți, adulți: torsiune, orhiepididimită, ruptură, noduli, formațiuni tumorale.
Ecografie de perete abdominal sau de perete toracicAdulți
Copii de la 3 la 11 ani
Adolescenți de la 12 la 17 ani
În vederea plastiei abdominale.
Suspiciune hernie inghinală, eventrație linia mediană,
Suspiciune noduli subcutanați, formațiuni tumorale ale peretelui.
Suspiciune colecție pleurală.
Ecografie tiroidianăAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune noduli, formațiuni tumorale, hipotiroidism, hipertiroidism, etc.
Ecografie de părți moi superficialeAdulți
Copii de la 3 la 11 ani
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune adenopatii.
Suspiciune noduli subcutanați, formațiuni tumorale ale peretelui.
Ecografie de umărAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune ruptură de tendoane ale calotei rotatorilor, tendinopatii, rupturi ligamentare, colecție intra-articulară, noduli, formațiuni tumorale.
Ecografie de genunchiAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune colecție intra-articulară, rupturi ligamentare, noduli, formațiuni tumorale.
Ecografie de cotAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune sindrom de tunel cubital, colecție intra-articulară, tendinopatii, formațiuni tumorale.
Ecografie de șoldAdulți
Copii de la 3 la 12 ani
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Copii: Suspiciune reumatism articular.
Suspiciune colecție intra-articulară, rupturi ligamentare, compresiuni nerv sciatic, noduli, formațiuni tumorale.
Ecografie de încheietura mâiniiAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune sindrom de tunel carpian, colecție intra-articulară, tendinopatii, formațiuni tumorale.
Ecografie de glezna, de piciorAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune sindrom de tunel tarsian, colecție intra-articulară, tendinopatii, ruptură tendon (ex. Ahile), fasciita plantară, formațiuni tumorale (ex. neurom Morton).
Ecografie muscularăAdulți
Adolescenți de la 12 la 17 ani
Suspiciune ruptură musculară, noduli, formațiuni tumorale.

Ce trebuie să faci înainte de vizita la ecografie

Pentru a asigura cea mai bună vizualizare a organelor și structurilor abdominale în timpul ecografiei, se recomandă să nu mâncați cu 4-5 ore înainte de examenul ecografic (sa fiti à jeun), să nu fumați și să nu beți cafea sau băuturi carbogazoase înainte de procedură, astfel încât stomacul să fie gol și să se reducă cantitatea de gaze intestinale (ecografia abdomino – pelviană, pelviană, renală și vezicală).

Este recomandat să beți minim 600 ml de apă plată cu minim 2 ore înainte de procedură pentru a umple vezica urinară și a simți nevoia de a urina (ecografia pelviană, prostatică, renală și vezicală). În zilele de dinainte și în ziua ecografiei, este recomandat să evitați fructele, salatele, dulciurile, iaurtul, cafeaua, ouăle și ciocolata. De asemenea, se recomandă administrarea orală a unei doze de antiflatulente în ziua anterioară și în ziua ecografiei, conform recomandării medicului specialist.

Lista de prețuri ecografie

Ecografie generală (abdomen si pelvis)220 Lei
Ecografie abdominală180 Lei
Ecografie tiroidiană200 Lei
Ecografie testiculară180 Lei
Ecografie cervicală (ganglionară, parotide)180 Lei
Ecografie pelviană180 Lei
Ecografie renală si vezicală150 Lei
Ecografie prostatică, vezicală, renalaă reziduu post-micțional180 Lei
Ecografie de perete abdominal sau de perete toracic150 Lei
Ecografie de părți moi (noduli subcutanați)180 Lei
Ecografie osteo-articulară (umar, cot, mana, genunchi, șold, picior) sau musculo-scheletala200 Lei
Ecografie șold copii 3-12 ani150 Lei
Ecografie de control la 7-14 zile sau a doua ecografie la acelasi pacient timp de 30 zile150 Lei

Programează-te pentru ecografie

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

preturi ecografie

Ecografia abdominală

Ecografia abdominală reprezintă o metodă de imagistică medicală cu care majoritatea radiologilor sunt deja familiarizați, datorită implicării în imagistica organelor abdominale prin radiografii convenționale. Astfel, utilizarea ecografiei în această zonă pare a fi doar un pas mic și natural în înțelegerea imaginilor detaliate ale organelor abdominale.

Ecografia abdominală este o metodă neinvazivă prin care se pot evalua organele și structurile din abdomen, cum ar fi ficatul, pancreasul, vezica biliară, canalele biliare, splina și aorta abdominală. Tehnologia cu ultrasunete utilizată în această procedură permite vizualizarea rapidă a acestor organe și structuri, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale sau alte proceduri invazive. De asemenea, ecografia poate fi utilizată pentru a evalua fluxul sanguin către organele abdominale.

Pentru a evalua organele și structurile din abdomen prin intermediul ecografiei abdominale se folosește o sondă portabilă numită transductor. Transductorul trimite unde sonore, cu o frecvență prea mare pentru a fi auzite de urechea umană, prin piele și țesuturile corpului către organele și structurile din abdomen. Undele sonore se reflectă înapoi la transductor sub formă de ecou, iar apoi sunt captate și convertite într-o imagine electronică a organelor.

Viteza de propagare a undelor sonore este influențată de tipurile de țesuturi prezente în corpul uman. De exemplu, sunetul se deplasează cel mai rapid prin țesutul osos, iar cel mai lent prin aer. În timpul unei ecografii abdominale, transductorul utilizează această informație pentru a măsura viteza cu care undele sonore se întorc de la diferitele tipuri de țesuturi din abdomen. În funcție de aceste informații, transductorul convertește semnalele într-o imagine electronică care reprezintă organele și structurile din interiorul corpului.

Prin utilizarea tehnologiei suplimentare de ultrasunete în timpul unei proceduri, este posibil să se evalueze fluxul sanguin din interiorul abdomenului. Metoda cu ultrasunete specializata în evaluarea fluxului sanguin se numeste examinare ecografica Doppler. Această metoda evaluează viteza și direcția fluxului sanguin în vasele de sânge, făcând undele sonore perceptibile. Viteza fluxului sanguin este indicată de gradul de intensitate al undelor sonore detectate. Absența sau diminuarea intensitatii acestor ultrasunete poate indica o posibilă obstrucție a fluxului sanguin.

Ecografia poate fi efectuată în siguranță în timpul sarcinii sau pentru pacienții cu alergii la substanță de contrast, deoarece nu implică radiații sau utilizarea de contrast iodat. Există și alte proceduri disponibile pentru evaluarea abdomenului, cum ar fi radiografia abdominală, tomografia computerizată (CT) a abdomenului sau angiografia abdominală. Pentru mai multe informații despre aceste proceduri, vă rugăm să solicitați consult medical.

Motive pentru efectuarea ecografiei abdominale

Aceasta poate detecta diverse probleme precum chisturi, tumori, abcese, obstrucții, acumulări de lichid, blocaje în vasele de sânge și infecții. De asemenea, poate fi utilizată pentru a măsura dimensiunea aortei abdominale și pentru a detecta calculii din vezica biliară, rinichi, uretere și vezica urinară.

În afară de evaluarea morfologiei și dimensiunii organelor și a structurilor abdominale, ecografia abdominală poate fi folosită pentru ghidarea instrumentelor utilizate pentru biopsii sau pentru a drena lichidul dintr-un chist sau abces. Este important să discutați cu medicul specialist pentru a afla dacă există și alte motive pentru care este necesară o ecografie abdominală.

Indicațiile ecografiei abdominale

La Clinica Davidescu beneficiați de asistență de specialitate, diagnostic, tratament și monitorizarea evoluției tratamentului. Medicii noștri sunt experți în tratamentul și gestionarea întregului spectru de boli acute și cronice, cum ar fi:

 • Simptome abdominale, cum ar fi dureri, balonare sau disconfort gastrointestinal.
 • Investigații de rutină pentru a examina organele interne ale abdomenului, cum ar fi ficatul, pancreasul, vezica biliara, rinichii și splina.
 • Monitorizarea evoluției unei afecțiuni existente, cum ar fi cancerul de ficat sau afecțiunile renale.
 • Diagnosticarea unor afecțiuni abdominale, cum ar fi chisturi, tumori sau abcese.
 • Evaluarea circulației sanguine la nivelul organelor interne prin intermediul metodei Doppler
 • Diagnosticarea și monitorizarea bolilor hepatice, cum ar fi hepatita sau ciroza.
 • Evaluarea cauzelor unor probleme renale, cum ar fi pietrele la rinichi sau infecțiile tractului urinar.
 • Ghidajul biopsiilor sau a altor proceduri medicale care implica organele abdominale.
 • Evaluarea apariției unor complicații după intervenții chirurgicale abdominale sau a altor afecțiuni cronice abdominale.
Atenționările ecografiei abdominale

Ecografia abdominală poate fi însoțită de unele atenționări care trebuie luate în considerare înainte și în timpul examinării. Printre acestea se numara pregătirea corespunzătoare înaintea examinării, cum ar fi respectarea unor anumite restricții alimentare sau de lichide.

Transductorul cu ultrasunete poate fi aplicat pe piele fără a utiliza radiații și fără a provoca în general disconfort. Cu toate acestea, este important să luați în considerare riscurile și să discutați orice preocupare cu medicul dumneavoastră înainte de a efectua ecografia abdominală, deoarece anumiți factori sau afecțiuni medicale specifice pot interfera cu rezultatele testului. Acestea pot include, dar nu se limitează la obezitate severă, prezența bariului în intestinul gros după o procedură recentă cu bariu sau prezența gazelor intestinale.

Ecografia pelviană

Ecografia pelviană este o procedură imagistică care utilizează ultrasunetele pentru a examina organele din micul bazin, creând secțiuni transversale și longitudinale deasupra pubisului. Această metodă permite vizualizarea uterului, trompelor uterine, ovarelor, fundului de sac Douglas și tractului urinar inferior la femei, iar la bărbați poate fi utilizată pentru investigarea prostatei și veziculelor seminale, alături de vezica urinară.

Ecografia pelviană utilizează ultrasunete emise de un transductor pentru a examina structurile tisulare intraabdominale și formează imaginea ecografică prin reflectarea ultrasunetelor. Aceste unde reflectate sunt captate de transductor și convertite în imagini detaliate ale organelor pelvine, inclusiv uterului, trompelor uterine, ovarelor, fundului de sac Douglas și tractul urinar inferior la persoanele de sex feminin, precum și a prostatei și veziculelor seminale la bărbați. Comparativ cu investigațiile imagistice iradiante, cum ar fi tomografia computerizată, ecografia pelviană prezintă avantajul major al lipsei de iradiere, permițând și examinarea pacienților cu dispozitive cardiace sau implanturi protetice, fără influențarea rezultatelor investigației de către obiectele metalice.

Motive pentru efectuarea ecografiei pelvine

Ecografia pelviană poate fi utilizată pentru examinarea vezicii urinare înainte de micțiune, identificând prezența unor formațiuni patologice precum calculi, polipi, diverticuli sau tumori vezicale, precum și modificări inflamatorii ale pereților vezicii urinare.

Structura uterului este omogenă, situat posterior de vezica urinara. Miometrul, muschiul uterin, este mai gros si hipoecogen, find localizat în periferie, în timp ce endometrul este hiperecogen și central, cu dimensiuni variabile în funcție de fazele ciclului menstrual. Ecografia pelviană poate diagnostica malformații uterine, fibroame uterine, formațiuni endometriale și endometrioza, precum și sarcina intrauterină și monitorizarea dispozitivelor intrauterine – contraceptivele tip sterilet.

Ovarele sunt rotundo-ovalare și usor hipoecogene și pot fi vizualizate prin baleierea transductorului la stânga și la dreapta uterului. Investigația este utilă în stabilirea diagnosticului de ovare polichistice, formațiuni benigne sau maligne ovariene, sindroame inflamatorii sau torsiune ovariană.

Examinarea ecografică a trompelor uterine este frecvent recomandată în cazul pacientelor cu infertilitate, pentru evaluarea cauzelor obstructive care pot produce blocaje. Investigația poate stabili și diagnosticul sarcinii extrauterine, dilatațiilor sau inflamațiilor tubare, salpingitei și poate ridica suspiciunea asupra prezenței hidro sau piosalpinxului.

Fundul de sac Douglas este o zonă a pelvisului caracterizată printr-o înclinație accentuată și este situată între uter și rect. Ecografia acestei zone poate identifica acumulări de lichid în cazul unor afecțiuni precum boli inflamatorii pelvine, abcese ovariene, sarcini extrauterine, endometrioză, peritonită sau rupturi de chist ovarian.

Structura anatomică a prostatei o face o glandă sexuală accesibilă examinării ecografice. Aceasta este situată sub vezica urinară și înconjoară prima parte a uretrei, fiind anterior de rect. În timpul examinării ecografice, vezica urinară trebuie să fie plină și pacientul trebuie să fie înaintea micțiunii. Investigația este utilă pentru stabilirea diagnosticului afecțiunilor inflamatorii sau tumorale benigne sau maligne ale prostatei, inclusiv a adenomului sau cancerului.

Ecografia pelviană este utilă la barbati pentru a investiga cauzele de infertilitate și simptomatologia sugestivă a afecțiunilor tumorale sau inflamatorii ale prostatei sau veziculelor seminale. Această investigație permite obținerea de detalii referitoare la volumul, forma și poziția veziculelor seminale în raport cu celelalte organe pelvine și poate ajuta la stabilirea diagnosticului de spermatocistită sau abces al veziculei seminale. De asemenea, ecografia pelviană poate fi utilizată pentru monitorizarea pacienților în timpul tratamentului.

Indicațiile ecografiei pelvine includ:
 • Investigații de rutină pentru a examina organele pelvine la femei și bărbați.
 • Simptome pelvine, cum ar fi dureri pelvine, sângerări anormale sau probleme urinare.
 • Examinarea uterului, ovarelor si colului uterin la femei, pentru a detecta și monitoriza chisturile ovariene, fibroamele uterine sau alte anomalii ale organelor reproducătoare.
 • Examinarea prostatei și a vezicii urinare la bărbați, pentru a detecta și monitoriza leziunile sau anomaliile acestor organe și pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor de prostată, cum ar fi hipertrofia benignă de prostată sau cancerul de prostată.
 • Monitorizarea sarcinii și a evolutiei fătului în cazul femeilor însărcinate.
 • Examinarea trompelor uterine și a altor structuri pelvine în cazul infertilității feminine sau a altor probleme ginecologice.
 • Diagnosticarea unor afecțiuni pelvine, cum ar fi endometrioza, chisturile dermoide sau tumori pelvine.
 • Ghidajul biopsiilor sau a altor proceduri medicale care implică organele pelvine.
 • Evaluarea apariției unor complicații după intervenții chirurgicale pelvine sau a altor afecțiuni cronice pelvine.
Atenționările ecografiei pelvine

Atenționările ecografiei pelvine sunt important de cunoscut pentru a avea o pregătire adecvată înainte de efectuarea procedurii. Printre acestea se numără necesitatea de a avea vezica urinară plină în momentul examinării, pentru a oferi o imagine cât mai clară și detaliată a organelor din zona pelviană. De asemenea, este important să se evite consumul de alimente și băuturi care pot provoca flatulență sau constipație, deoarece acestea pot afecta acuratețea ecografiei.

Este recomandat ca pacienții să informeze medicul cu privire la eventualele afecțiuni medicale sau intervenții chirurgicale anterioare în zona pelviană, deoarece acestea pot influența interpretarea rezultatelor ecografiei. Este important să se înțeleagă că ecografia pelviană este o procedură non-invazivă și nedureroasă, care poate oferi informații valoroase cu privire la sănătatea organelor din zona pelviană, iar respectarea acestor atenționări poate contribui la obținerea unor rezultate mai precise și mai utile pentru diagnostic și tratament.

In concluzie, Clinica Lavinia Davidescu este o alegere excelentă pentru efectuarea ecografiei pelvine. Echipa medicală din clinica noastră utilizează cele mai noi tehnologii pentru a oferi pacienților cele mai precise și detaliate informații. Serviciile oferite la Clinica Lavinia Davidescu sunt de calitate superioara, iar pacienții se pot baza pe faptul că vor primi o evaluare completă și precisă, indiferent de motivul pentru care au nevoie de ecografia pelviană. De asemenea, Clinica Lavinia Davidescu oferă o atmosferă prietenoasă și confortabilă, astfel încât pacienții să se simtă în siguranță și relaxați în timpul examinarii.

Clinica Lavinia Davidescu este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de o ecografie pelviană, oferind servicii de calitate superioară și asistența medicală de înaltă calitate.

Programează-te pentru ecografie

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Ecografia musculo-scheletală sau de țesuturi moi

Ecografia musculo-scheletală este o investigație imagistică non-invazivă, care utilizează unde sonore de înaltă frecvență pentru a crea imagini ale oaselor, articulațiilor, mușchilor și țesuturilor moi din zona examinată.

Ecografia musculo-scheletală sau de țesuturi moi este o ramură specializată a ecografiei care se concentrează pe evaluarea mușchilor, tendoanelor, ligamentelor, articulațiilor și altor țesuturi moi din corp. Această tehnică de diagnosticare poate fi utilizată pentru a detecta rupturi, întinderi, inflamații, umflaturi sau alte anomalii la nivelul țesuturilor moi. În timpul examinării ecografice musculo-scheletale, medicul specialist poate evalua în timp real mișcarea și funcționarea mușchilor, tendoanelor și articulațiilor pentru a detecta problemele existente sau potențiale. Această metodă de investigare este foarte utilă în cazul sportivilor sau al persoanelor care practică activități fizice intense, dar și pentru persoanele care suferă de afecțiuni reumatice sau de alte probleme musculo-scheletale.

Motive pentru efectuarea ecografiei de musculo-scheletale

Prin intermediul ecografiei musculo-scheletale sau de țesuturi moi, se poate realiza o evaluare precisă și neinvazivă a stării de sănătate a țesuturilor moi, ajutând astfel la stabilirea unui diagnostic corect și la identificarea celei mai bune opțiuni de tratament.

Ecografia de părți moi este o altă modalitate de investigație imagistică care se concentrează pe imagini ale țesuturilor moi din diverse zone ale corpului. Aceasta poate fi utilizată pentru diagnosticarea și monitorizarea leziunilor musculare, a chisturilor, tumorilor, a proceselor inflamatorii sau a altor afecțiuni ale țesuturilor moi, cum ar fi tendinitele sau bursitele. In plus, ecografia de părți moi poate fi utilizată și pentru ghidarea procedurilor de intervenție, cum ar fi biopsiile țesuturilor moi sau aspirarea fluidelor acumulate în diferite zone ale corpului.

Indicațiile ecografiei musculo-scheletale sau de țesuturi moi

Ecografia de parti moi poate fi utilizata pentru a detecta următoarele:

 • Rupturi sau afecțiuni la nivelul tendoanelor, cum ar fi tendinita la nivelul rotatorilor, tendonului lui Ahile și altor tendoane din corp.
 • Rupturi musculare, formațiuni tisulare sau colecții de lichid.
 • Întinderi sau rupturi la nivelul ligamentelor.
 • Colecții de lichid (efuziune) în burse sau articulații, care pot indica modificări incipiente de artrita reumatoidă, compresii nervoase (cum ar fi sindromul de tunel carpian), formațiuni solide benigne sau maligne, chisturi ganglionare, hernii sau corpi străini subcutanați (cum ar fi așchii, sticla sau spanul).
 • Luxația congenitală de șold, efuziuni articulare, torticolis și mase solide subcutanate la copii.
 • Inflamații la nivelul glandelor salivare, inclusiv sialolitiaza, limfoganglioni și adenopatii.

Pacienții pot beneficia de o evaluare precisă și detaliată a afecțiunii lor, indiferent de complexitatea acesteia, precum și de un plan personalizat de tratament. De asemenea, clinica noastră oferă o atmosfera primitoare și confortabilă, creand un mediu relaxant pentru pacienți în timpul examinarii. Cu serviciile de calitate superioară, asistență medicală excelentă și experiența vastă în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor musculo-scheletale și de țesuturi moi, Clinica Lavinia Davidescu din Oradea este o alegere ideală pentru pacienții care doresc să primească îngrijire medicală de calitate superioară și să-și îmbunătățească starea de sănătate.

Atenționările ecografiei musculo-scheletale

Atenționările ecografiei musculo-scheletale sau de țesuturi moi includ câteva aspecte importante pentru a obține cele mai bune rezultate ale examinării. Este necesar să se informeze medicul cu privire la orice afecțiuni medicale sau intervenții chirurgicale anterioare, precum și să se ofere informații detaliate despre simptomele prezente, astfel încât medicul să poată efectua o evaluare corespunzătoare. De asemenea, este important să se evite utilizarea de creme, unguente sau alte produse topice în zona examinată înainte de procedură, deoarece acestea pot afecta interpretarea imaginilor obținute. De asemenea, este important să se informeze medicul cu privire la eventualele afecțiuni medicale sau intervenții chirurgicale anterioare, precum și despre medicamentele luate în prezent, deoarece acestea pot influența interpretarea rezultatelor ecografiei.

Pacienții trebuie să fie pregătiți să dezvăluie orice sensibilitate în timpul examinării, pentru a permite medicului să adapteze procedura la nevoile individuale ale pacientului. Este important să se înțeleagă că ecografia musculo-scheletală sau de țesuturi moi este o procedură non-invazivă și sigură, care poate oferi informații utile despre structurile și funcțiile țesuturilor moi din zona examinată. Prin urmare, respectarea atenționărilor și comunicarea cu medicul pot contribui la obținerea unor rezultate mai precise și mai utile pentru diagnostic și tratament

Toate ecografiile sunt efectuate cu grijă și atenție la fiecare detaliu, astfel încât pacienții să primească cele mai bune servicii medicale posibile. Serviciile oferite la Clinica Lavinia Davidescu sunt de cea mai bună calitate și pacienții pot avea încredere că vor beneficia de un diagnostic precis si un tratament personalizat pentru afecțiunile lor. In ansamblu, Clinica Lavinia Davidescu este o alegere excelentă pentru cei care cauta servicii de ecografie de înaltă calitate și o abordare personalizată, sigură și confortabilă a tratamentului.

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Clinica noastră este dedicată găsirii de soluții la problemele legate de bolile infecțioase și încurajează eforturile de colaborare la nivel local și național pentru un control și o gestionare optimă a bolilor infecțioase.

Suntem aici pentru a fi alături de pacient în fiecare etapă a procesului de tratament, de la diagnosticare, la testare, la urmărire și apoi la stabilirea unui plan de îngrijire. Prin plan de îngrijire, ne referim la faptul că pacienții sunt îndrumați pe parcursul întregului proces de îmbunătățire a sănătății, oferind informații privind modul de prevenire a bolilor, precum și diagnosticarea timpurie a acestora.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Pentru că vă cunoaștem istoricul medical și înțelegem imaginea de ansamblu a stării dumneavoastră de sănătate, ne ocupăm de orice problemă și să elaborăm soluții în timp util. La Clinica Davidescu colaborăm cu dumneavoastră pentru a stabili un plan cuprinzător de îngrijire care să vă ajute să rămâneți sănătos.

Clinica Davidescu oferă servicii complete, o mare varietate de opțiuni de tratament, cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și îngrijire ambulatorie. Resursele noastre avansate sunt susținute de echipe multidisciplinare, înalt calificate, care coordonează și personalizează îngrijirea pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Vă recomandăm să nu amânați vizita la medicul specialist dacă aveți o suferință, durere sau disconfort sau orice situație (stare) de îmbunătățit, întrucât multe boli pot fi tratate înainte ca acestea să progreseze.

Echipa medicală

Dorinta de perfectionare ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Dr. Ciorba Corneliu Adrian

MEDIC SPECIALIST RADIOLOGIE IMAGISTICĂ MEDICALĂ

 • activitate și atestate în țară și în Franța în ecografie generală, computer tomografie, rezonanța magnetică;
 • competențe în imagistica ginecologică, urogenitală, în imagistica sistemului musculo-scheletal și osteo-articular;
 • abordare în Radio-imagistica spitalicească de Urgență, de gestionare și urmărire a patologiilor acute chirurgicale sau medicale, a bolilor cronice, a bolilor oncologice.

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.