Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică : Închis

Diagnostic și plan de tratament individualizat

Stabilirea exactă a diagnosticului medical este extrem de importantă atunci când se evaluează și se documentează un plan de tratament pentru pacienții Clinicii Davidescu. Acest lucru este esențial pentru dezvoltarea cu exactitate a profilului pacientului nostru și cursul detaliat al tratamentului.

Efectuarea unei anamneze clinice și a unui interviu, efectuarea unui examen fizic, efectuarea de teste de diagnosticare și trimiterea sau consultarea cu alți medici sunt toate modalități de a acumula informații care pot fi relevante pentru a înțelege problema de sănătate a pacientului nostru.

Echipa noastră de medici lucrează împreună pentru a evalua istoricul medical și starea actuală de sănătate, inclusiv dieta și stilul de viață, apoi elaborăm un raport medical cuprinzător și stabilim pașii de atingere a obiectivelor stabilite.

Ce este un plan de tratament?

Planul individualizat de tratament medical specifică cursul terapiei și rolurile personalului medical în realizarea acestuia bazându-se pe o evaluare a nevoilor pacientului și a metodelor de atingere a acestor obiective.

plan de tratament Oradea

La Clinica Davidescu fiecare pacient primește o evaluare completă a sănătății fizice și mentale efectuată de profesioniști noștri. Petrecem timp pentru a vă cunoaște: vă ascultăm, punem întrebări și ne dăm seama cine sunteți și ce vă face să vă simțiți bine. Atunci când avem o idee solidă despre ceea ce va funcționa pentru dumneavoastră – pe baza contribuției dumneavoastră și a experienței specialiștilor noștri – elaborăm un plan de tratament individualizat care valorifică punctele dumneavoastră forte și susține zonele cu provocări. Combinăm cele mai bune moduri de terapie tradiționale și complementare pentru a ne asigura că vă începeți călătoria de recuperare pe un teren solid.

De ce fiecare persoană are nevoie de un plan de tratament personalizat?

Un plan de tratament se află în centrul unei examinări de calitate pentru pacienții noștri. Scopul planului de tratament este de a preveni agravarea bolii dumneavoastră și de a restabili o bună funcționare fizică.

Odată ce medicul vă confirmă diagnosticul, următorul pas este crearea unui plan de tratament pentru afecțiunea dumneavoastră.

Planul de tratament individualizat reprezintă o parte esențială a clinicii noastre, oferind beneficii imense atât pacientului, cât și echipei medicale, deoarece:

 • oferă o structură esențială pentru gestionarea nevoilor continue de asistență medicală ale unui pacient și acționează ca un ghid pentru furnizarea celor mai eficiente tratamente în cel mai bun moment.
 • asigură faptul că fiecare pacient primește o îngrijire cuprinzătoare care să răspundă nevoilor medicale individuale, ținând cont de stilul de viață și de considerațiile legate de istoricul medical.
 • contribuie la creșterea complianței pacienților la regimul prescris, oferind instrucțiuni și așteptări clar conturate pentru vizitele de monitorizare.
 • ajută la comunicarea întregii echipe de profesioniști implicați în îngrijirea pacientului.
 • economisește timp prin compilarea tuturor informațiilor medicale relevante într-un singur raport.

Toate aceste beneficii ilustrează de ce la Clinica Davidescu acordăm o importanță deosebită planificării individualizate a tratamentului pentru a oferi pacienților îngrijiri medicale sigure și de calitate.

Planificarea tratamentului necesită mai mult de un specialist

Considerăm că planificarea completă a tratamentului implică unul sau mai mulți specialiști atunci când procedurile unui pacient implica mai multe specializări.

Urmând planul de tratament, făcând ajustări împreună cu medicul specialist. atunci când este necesar și punând întrebări despre îngrijirea dumneavoastră continuă, vă creșteți șansele de succes.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Etapele întocmirii unui plan de tratament

Pentru a planifica cel mai bun curs de tratament luăm în considerare modul în care pentru fiecare pacient își exprimă așteptările sau punctele de vedere. În plus, istoricul personal, dinamica familiei și sprijinul primit trebuie luate în considerare atunci când se concepe un plan de tratament individual.

Planul de tratament include următoarele:

 • Consultații cu specialistul potrivit
 • Teste de diagnosticare, inclusiv analize de sânge
 • Evaluarea inițială și diagnosticul
 • Explicații și planificarea tratamentului
 • Stabilirea priorității tipurilor de tratament
 • Calendarul și stabilirea programărilor
 • Evaluare și revizuire continuă

Evaluăm în mod constant planul de tratament pentru a ne asigura că este în armonie cu recuperarea dumneavoastră.

Prima vizită la clinica Davidescu

La Clinica Davidescu vom discuta despre ceea ce vă puteți aștepta de la prima consultație și vă vom explica pașii pe care îi veți face pentru ca întâlnirea să decurgă mai ușor pentru dvs.

La prima vizită veți fi întâmpinat de un membru al echipei noastre de recepție, care vă va asista în sala noastră de așteptare relaxantă, unde veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile.

La prima programare, vă puteți aștepta să petreceți ceva timp discutând cu medicul dumneavoastră despre istoricul dumneavoastră medical și despre orice simptome sau preocupări. Medicul dumneavoastră va efectua un examen fizic de bază, inclusiv verificarea semnelor vitale, cum ar fi tensiunea arterială, înălțimea și greutatea, precum și alte teste suplimentare în funcție de situația dumneavoastră personală. De asemenea, este posibil să ofere sfaturi cu privire la schimbări în stilul de viață sau teste suplimentare în funcție de situația dumneavoastră.

În funcție de motivul vizitei dumneavoastră este posibil ca medicul să solicite efectuarea unor analize, teste sau radiografii. După evaluarea lor, medicul vă va oferi instrucțiuni cu privire la modul în care să abordați orice probleme descoperite sau orice îngrijire ulterioară necesară, precum și să răspundă la orice întrebări care pot apărea pe parcursul consultației.În continuare, medicul va decide asupra unui plan de tratament.

La Clinica Davidescu vizita la medic este privită ca un eveniment important în care atât dumneavoastră cât și medicul specialist puteți colabora pentru a sprijini obiectivele de sănătate.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

Clinica noastră medicală oferă servicii medicale de înaltă calitate pentru comunitate. Avem medici experimentați și dedicați care se angajează să ofere îngrijire de calitate. Folosim echipamente de ultimă generație și asigurăm proceduri stricte de control al infecțiilor. De la controale de sănătate preventive până la intervenții chirurgicale elective, clinica noastră medicală oferă o gamă completă de servicii adaptate la nevoile dumneavoastră specifice.

Suntem aici pentru a fi alături de pacient în fiecare etapă a procesului de tratament, de la diagnosticare, la testare, la urmărire și apoi la stabilirea unui plan de îngrijire. Prin plan de îngrijire, ne referim la faptul că pacienții sunt îndrumați pe parcursul întregului proces de îmbunătățire a sănătății, oferind informații privind modul de prevenire a bolilor, precum și diagnosticarea timpurie a acestora.

Nu numai că ne pregătim în permanență echipa în abordări de ultimă generație în domeniul sănătății, dar ne asigurăm, de asemenea, că serviciile noastre sunt foarte accesibile. Alegerea Clinicii Davidescu vă va asigura că sănătatea dumneavoastră este îngrijită de o echipă de experți dedicată să vă ofere cele mai bune rezultate.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Pentru că vă cunoaștem istoricul medical și înțelegem imaginea de ansamblu a stării dumneavoastră de sănătate, ne ocupăm de orice problemă și să elaborăm soluții în timp util. La Clinica Davidescu colaborăm cu dumneavoastră pentru a stabili un plan cuprinzător de îngrijire care să vă ajute să rămâneți sănătos.

Clinica Davidescu oferă servicii complete, o mare varietate de opțiuni de tratament, cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și îngrijire ambulatorie. Resursele noastre avansate sunt susținute de echipe multidisciplinare, înalt calificate, care coordonează și personalizează îngrijirea pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Vă recomandăm să nu amânați vizita la medicul specialist dacă aveți o suferință, durere sau disconfort sau orice situație (stare) de îmbunătățit, întrucât multe boli pot fi tratate înainte ca acestea să progreseze.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

YouTube player

Informații pentru pacient

Un plan de tratament medical este o analiză cuprinzătoare a stării actuale de sănătate și a nevoilor unui pacient, menită să atingă o stare de bine maximă. Acesta este ghidat de istoricul medical al pacientului, de rezultatele de laborator și de orice imagistică de diagnosticare necesară, cum ar fi tomografiile sau RMN-urile. În funcție de tipul de boală sau leziune, planul de tratament poate include medicamente, terapii fizice, servicii de sprijin psihologic și/sau modificări ale dietei, respectiv obiective specifice pentru realizarea pe termen scurt, precum și rezultate pe termen lung. Planurile de tratament sunt evaluate în mod regulat și actualizate, dacă este necesar, deoarece medicul dumneavoastră va urmări cât de bine funcționează pentru dumneavoastră. La Clinica Davidescu o echipă de asistență medicală formată din medici și practicieni lucrează împreună cu pacientul pentru a concepe un plan de tratament medical adecvat fiecărei situații unice.
Programarea la clinică este esențială pentru o îngrijire medicală adecvată și în timp util. Este important să faceți o programare cât mai curând posibil dacă vă simțiți rău sau dacă bănuiți că ceva ar putea fi în neregulă cu sănătatea dumneavoastră. De asemenea, se recomandă să vă planificați din timp și să vă rezervați o programare pentru controalele regulate și examenele medicale anuale. Pentru a face o programare, contactați direct Clinica Davidescu sau consultați serviciile noastre online pentru a rezerva un interval orar convenabil pentru dumneavoastră.
Frecvența cu care ar trebui să mergeți la medic depinde de o varietate de factori, cum ar fi vârsta, istoricul medical al familiei și stilul de viață. În general, adulții ar trebui să aibă o vizită anuală de control medical pentru a fi la curent cu îngrijirea preventivă. Medicul dumneavoastră va sugera probabil vizite mai frecvente pe baza istoricului dumneavoastră medical sau dacă prezentați semne de boală. În plus, este important să vă alertați medicul cu privire la orice schimbare în starea dumneavoastră de sănătate între vizitele programate. Când vine vorba de copii, vizitele regulate la medicul pediatru se încadrează de obicei în domeniul îngrijirii preventive; aceste vizite oferă o oportunitate pentru dumneavoastră și pentru medic de a monitoriza creșterea și dezvoltarea copilului dumneavoastră. Controalele regulate pot ajuta la identificarea și prevenirea timpurie a bolilor grave, prin urmare, efectuarea unei programări la Clinica Davidescu este o parte esențială pentru a rămâne sănătoși și pentru a preveni afecțiuni mai grave pe parcurs.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Ofertă FizioKinetoTerapie. Super prețuri la pachete!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971