Despre clinică

Clinica Lavinia Davidescu a fost fondată în anul 2014. În momentul în care pacientul trece pragul clinicii medicale private Lavinia Davidescu, noi îl primim așa cum am dori noi, la rândul nostru, să fim primiți ca pacienți, într-o clinică medicală: cu respect și apropiere, cu înțelegere și căldură umană, cu acel calm special al competenței profesionale. Noi îl încredințăm ca prin examinarea clinică și investigațiile ce îi vor fi efectuate în condiții tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutică cea mai folositoare lui.

Noi acționăm astfel încât între medic și pacient să fie o relație de încredere deplină! Privim acel omenesc "mulțumesc", zâmbetul lor, chiar și numai schițat, ca pe un imbold de a continua ce am inceput. Pentru pacienții noștri, pentru sănătatea lor, dar și pentru satisfacția că putem munci în condiții optime, continuăm ce am început.

Realizarea unui obiectiv cum este înființarea clinicii medicale private Lavinia Davidescu nu este rezultatul unei inspirații de moment, a flerului, ci este rodul muncii susținute pe principii solide, realiste, dobândite în urma analizei riguroase a fenomenului medico-social.

1. Spitalul Privat Pneumologie+
ambulator clinic în contract cu CAS
Locația:
Strada Gheorghe Doja nr. 1A, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:

2. Ambulator clinic

Locația:
Strada Gen. Magheru nr. 48, sp. comercial, bloc C, Oradea, Bihor

ORAR:
L-V: 08:00-20:00

Numere de telefon:
    3. Ambulator clinic

    Locația:
    Strada 1 Decembrie 1918 nr. 8, Beiuș, Bihor

    ORAR:
    L-V: 08:00-20:00