Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică : Închis

Ortopedie și traumatologie Oradea

Ce este ortopedia? Ce este traumatologia?

Ortopedie și traumatologie este specialitatea chirurgicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticul și tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletal (oase, articulații, mușchi, ligamente, tendoane), prin utilizarea procedurilor medicale, chirugicale și fizice.

Clinică ortopedie și traumatologie Oradea

În Ortopedie și traumatologie, un diagnostic de acuratețe este necesar înaintea stabilirii oricărei intervenții medicale. Obișnuit, investigarea începe cu efectuarea de analize de laborator (evaluarea metabolismului fosfo-calcic, acid uric etc) și examene radiologice (depistare de fracturi, artroze). Paleta de explorări paraclinice poate fi lărgită prin puncție articulară și examenul lichidului articular (în artrite septice, gută), osteodensitometrie (identificarea osteoporozei), rezonanță magnetică (în traumatisme, evidențiază leziuni ale țesuturilor moi periarticulare, ale ligamentelor și mușchilor), tomografia computerizată (vizualizează mușchi, vase de sânge și densitatea osoasă).

Clinica Davidescu oferă un cadru confortabil și eficient pentru diagnosticarea și tratarea problemelor ortopedice și a traumatismelor. Bine ați venit la clinica noastră și vă mulțumim că ne oferiți ocazia de a vă îngriji pe dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Când ar trebui să fac o programare la ortoped?

Serviciul nostru de Chirurgie Ortopedică, Traumatologie și Medicină Sportivă tratează orice tip de afecțiune a sistemului musculo-scheletic.

Dacă prezentați oricare dintre următoarele simptome, vă recomandăm să vă faceți o programare la ortopedul nostru pentru a fi evaluat.

 • Durere musculară, articulară sau osoasă după o accidentare
 • Un tendon luxat sau rupt
 • Durere de șold sau de genunchi care a progresat
 • Rigiditate sau dureri musculo-scheletale cronice
 • Scăderi ale amplitudinii de mișcare
 • Instabilitate în timp ce mergeți sau stați în picioare
 • Durere radiantă la braț sau la picior (“nerv ciupit”)
 • Dureri de gât sau de spate
 • V-ați rănit în timpul unei activități sportive
 • Artrită
 • Osteoartrită

Fie că aveți nevoie de ajutor pentru o afecțiune existentă, fie că aveți nevoie de un diagnostic sau de ajutor pentru recuperare și reabilitare după o accidentare, Clinica Davidescu are specialiști ortopezi care vă pun la dispoziție tipurile de tratament și serviciile de care aveți nevoie.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Clinica Davidescu este aici pentru tine

Pacienți de toate vârstele pot fi afectați de o leziune traumatică. Aceste leziuni pot fi complex de tratat și pot implica mai multe părți ale corpului.

Știm că durerea cronică, rănile, oasele rupte și îmbătrânirea pot avea un impact negativ asupra calității vieții dumneavoastră. De aceea, echipa noastră de specialiști, chirurgi ortopezi, specialiști în reabilitare și medicină fizică, fizioterapeuți și asistente medicale lucrează împreună pentru a vă pune la dispoziție un plan cuprinzător de tratament.

Medicii de la Clinica Davidescu sunt specializați în domeniile medicinei ortopedice.

 • Traumatologie ortopedică
 • Ortopedie pediatrică
 • Reumatologie
 • Medicină sportivă

Teste și proceduri de diagnosticare ortopedică la Clinica Davidescu

 • Radiografie
 • RMN
 • Densitometrie
 • Teste de electrodiagnostic

Durerea persistentă este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii caută ajutor medical de la medicii ortopezi. Dacă aveți o durere persistentă care durează mai mult de trei luni sau o durere severă care nu dispare cu tratament la domiciliu, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a face o programare la la Clinica Davidescu.

Prima vizită la clinica Davidescu

La Clinica Davidescu vă veți întâlni cu specialistul nostru ortoped și veți discuta despre semnele, simptomele sau durerile dumneavoastră.

La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile.

Vă recomandăm să transmiteți echipei medicale orice informație despre simptomele sau afecțiunea dumneavoastră, chiar dacă aveți impresia că ar putea fi neimportantă sau jenantă. Cunoașterea istoricului medical ne ajută să stabilim ce analize ar trebui să faceți și să vă recomande planul de tratament potrivit pentru dumneavoastră.

De asemenea, medicul poate compara problemele medicale din trecut cu cele cu care vă confruntați în prezent și efectuează o examinare fizică pentru a înțelege mai bine problema dumneavoastră. Un examen fizic constă, de obicei, în exerciții simple, cum ar fi mersul pe jos, statul în picioare, aplecarea și alte sarcini simple.

În cazul în care medicul specialist vă prescrie un tratament, ne asigurăm că înțelegeți pe deplin:

 • Ce a fost prescris și ce ar trebui să facă pentru dumneavoastră
 • Exact când și cât timp trebuie să luați medicamentele
 • Efectele secundare potențiale ale medicamentelor și ce trebuie să faceți în cazul în care acestea apar

Apoi veți afla care sunt următorii pași în îngrijirea dumneavoastră și o programare de monitorizare a evoluției tratamentului.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista de prețuri

Bilanț paraclinic150 Lei
Consultație inițială200 Lei
Consultație de control120 Lei
Consultație + referat medical300 Lei
Infiltrațiide la 150 Lei
Infiltrație cu soluția pacientului115 Lei
Pansament100 Lei
Puncție evacuatoare100 Lei
Radiografie articulație fără substanță de contrast65 Lei
Radiografie coloană cervicală în 3 planuri65 Lei
Radiografie coloană vertebrală completă130 Lei
Radiografie coloană vertebrală dorsală și lombară95 Lei
Radiografie Membru / Segment65 Lei
Radiografie părți ale coloanei vertebrale65 Lei
Suprimare aparat gipsat95 Lei
Suprimare fire de sutură95 Lei

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient cu ortopedul nostru va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

Expertiza specialiștilor noștri în depistarea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor aparatului locomotor oferă pacienților o amploare și o profunzime substanțială de expertiză, rar întâlnită într-o singură instituție medicală.

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

La Clinica Davidescu vă vom ajuta să găsiți medicul potrivit pentru afecțiunea dvs. și vă punem la dispoziție o serie de specialități medicale care tratează afecțiunile musculo-scheletice, cum ar fi artrita, durerea cronică și rănile. Medicii și chirurgii ortopezi, reumatologii, neurologii, medicii de reabilitare și kinetoterapeuții tratează impreună afecțiuni care se referă la mușchi, oase și articulații.

Echipa medicală

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Dr. Gelu Murvai

medic specialist Ortopedie și Traumatologie

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

YouTube player

Informații pentru pacient

Ortopedia este domeniul medical care se concentrează pe bolile și afecțiunile care afectează sistemul musculo-scheletic, și anume:
 • oasele
 • mușchii
 • ligamentele și tendoanele
 • articulațiile
 • nervii
Medicii ortopezi sunt medici specializați în leziuni ale sistemului musculo-scheletal - care include oasele, articulațiile, ligamentele, nervii și tendoanele.
Medicii ortopezi diagnostichează și tratează leziunile cauzate de sport sau activitate fizică, suprasolicitare, îmbătrânire și multe altele. Medicii ortopezi au ca scop:
 • Diagnosticarea și tratarea afecțiunilor care afectează sistemul musculo-scheletic
 • Reabilitarea musculară, recâștigarea amplitudinii mișcării și flexibilității după o accidentare sau o intervenție chirurgicală
 • Prevenția afecțiunilor cronice
Dacă aveți dureri la nivelul mușchilor, oaselor sau dacă aveți probleme cu articulațiile, vă puteți gândi să consultați un medic ortoped. Dacă aveți oricare dintre următoarele simptome, vă recomandăm să vă faceți o programare la Clinica Davidescu pentru a fi evaluat:
 • Aveți dureri, rigiditate sau disconfort care vă îngreunează desfășurarea activităților de zi cu zi
 • Scăderi ale amplitudinii de mișcare
 • Vă simțiți instabil în timp ce mergeți sau stați în picioare
 • Ați suferit de leziuni la nivelul încheieturilor, care nu se amelioreaza în 1-2 zile
 • Vă confruntați cu durere cronică (durere care durează mai multe săptămâni).
Prima noastră consultație ortopedică va include, cel mai probabil, o evaluare cuprinzătoare a istoricului medical, diagnosticarea imagistică (raze X și/sau RMN) și teste fizice. Pentru a vă simți mai confortabil, iată o trecere în revistă a ceea ce vă puteți aștepta în timpul unei consultații ortopedice:
 • Evaluarea istoricului medical
 • Efectuarea de teste în scop diagnostic
 • Evaluare medicală
 • Examinare fizică
 • Stabilire plan de tratament
 • Programarea unei consultații viitoare.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Ofertă FizioKinetoTerapie. Super prețuri la pachete!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971