Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Chirurgie Generală Oradea

Servicii Medicale de Excelență. Avem grijă de sănătatea ta.

La Clinica Davidescu din Oradea, specializarea noastră în Chirurgie Generală este dedicată să ajute pacienții să-și rezolve problemele medicale prin diagnostic precis și tratamente eficiente. Folosim metode minim-invazive și fără durere, asigurându-ne că pacienții noștri se recuperează rapid și se simt bine din nou.

Dr. Moldovan Cristian

Dr. Moldovan Cristian – Medic specialist Chirugie Generală

Micile intervenții chirurgicale pot fi efectuate acum și în ambulatoriu, fără spitalizarea pacientului. Aparatura medicală ultraperformantă, experiența și pregătirea chirurgilor din clinica noastră vă vor garanta rezultatul final dorit.

Suntem specializați în:

 1. Diagnostic, tratament și excizie avulsie unghie încarnată
 2. Diagnostic, tratament și excizie boală pilonidala
 3. Diagnostic, tratament și excizie chist sebaceu
 4. Diagnostic, tratament și excizie hidrosadenită
 5. Diagnostic, tratament și excizie lipoame
 6. Diagnostic, tratament și excizie formațiuni cutanate
 7. Diagnostic, tratament și excizie granulomului piogenic
 8. Diagnostic, tratament și excizie furunculi

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Prima vizită la clinica Davidescu

La Clinica Davidescu vom discuta despre tot ceea ce vă puteți aștepta de la prima vizită la un cardiolog și vă vom explica pașii pe care îi puteți face pentru ca întâlnirea să decurgă mai ușor pentru dvs. și pentru medic.

Dacă aveți simptome care justifică un consult cardiologic sau vizita este mai mult o măsură de prevenție din cauza unui istoric familial de boli de inimă, indiferent de motivul pentru care ați făcut o programare, iată la ce să vă așteptați în clinica noastră.

La prima vizită veți completa toate formularele necesare. Dacă nu înțelegeți întrebările sau formularele, va oferim suport – suntem aici să vă explicăm toate informațiile.

Comunicarea fiind o parte esențială a primei dumneavoastre consultații, este necesar să fiți deschis, să vă exprimați îngrijorările și să puneți întrebări.

Vă recomandăm să transmiteți cardiologului orice informație despre simptomele sau afecțiunea dumneavoastră, chiar dacă aveți impresia că ar putea fi neimportantă.

În cazul în care medicul specialist vă prescrie un tratament, ne asigurăm că înțelegeți pe deplin:

 • Ce a fost prescris și ce ar trebui să facă pentru dumneavoastră
 • Exact când și cât timp trebuie să luați medicamentele
 • Efectele secundare potențiale ale medicamentelor și ce trebuie să faceți în cazul în care acestea apar

Dacă sunt necesare consultații de monitorizare, vom face programarea înainte de a pleca din clinica noastră.

Este normal să vă simțiți puțin nervos înainte de a vă întâlni cu un cardiolog. Nu uitați că inima dumneavoastră este importantă pentru noi. Dacă aveți nevoie de sfaturi suplimentare sau dacă doriți să solicitați o programare, contactați-ne astăzi.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista de prețuri chirurgie

Consultație inițială200 Lei
Control chirurgical100 Lei
Amputație digitală600 Lei
Biopsie ganglionară400 Lei
Excizie chist sebaceu350 Lei
Excizie chist sebaceu400 Lei
Excizie tumori cutanate (în funcție de dimensiunea plăgii)350-500 Lei
Extracție corp străin450 Lei
Excizia granulomului piogenic450 Lei
Incizie/evacuare hematom/serom postoperator300 Lei
Incizie/evacuare leziunilor suprainfectate (abces, hidrosadenită, panarițiu)400 Lei
Îndepărtare căpușe (fără sau cu excizie)100-150 Lei
Pansament plagă75-100 Lei
Pansament escară120 Lei
Suprimare fire de sutură75 Lei
Sutura plăgii (în funcție de dimensiunea și complexitatea plăgii)350-400 Lei
Excizie cicatrice500 Lei
Eliberare concediu medical/adeverință medicală60 Lei

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient nostru va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Ne străduim să oferim tratamente care îmbunătățesc viața, susținute de specialiști cardiologi prietenoși și dedicați. Avem echipă de cardiologi special pregătiți și personal de sprijin atent, care lucrează pentru un scop comun – sănătatea și bunăstarea pacienților noștri.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

La Clinica Davidescu, știm că sănătatea inimii dumneavoastră este esențială. De aceea, cardiologii noștri își fac timp să vă cunoască istoricul de sănătate și stilul de viață. Ei vă vor asculta preocupările legate de inima dumneavoastră și vă vor oferi soluții.

Clinica Davidescu oferă servicii complete, o mare varietate de opțiuni de tratament, cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și îngrijire ambulatorie. Resursele noastre avansate sunt susținute de echipe multidisciplinare, înalt calificate, care coordonează și personalizează îngrijirea pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Vă recomandăm să nu amânați un consult la medicul specialist dacă aveți semne sau simptome cardiace sau cardiovasculare, intrucat evolutia afecțiunilor cardiologice poate fi imprevizibilă și chiar fatală atunci cand sunt ignorate.

Echipa medicală chirurgie

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Dr.-Moldovan-Cristian
Dr. Moldovan Cristian

medic specialist chirurgie generală

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Informații pentru pacient

Cardiologii sunt medici specializați în studiul și tratamentul afecțiunilor sistemului cardiovascular, care include inima, arterele și venele. Cardiologii sunt specializați în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor, bolilor și tulburărilor care afectează sistemul cardiovascular. Ei efectuează teste și proceduri precum cateterizările cardiace și plasarea de stimulatoare cardiace. Deși cardiologii au capacitatea de a face o multitudine de lucruri legate de sistemul cardiovascular, ei nu efectuează operații pe cord.
Există o varietate de probleme cardiovasculare pe care cardiologii le diagnostichează, le tratează și le previn. Iată câteva dintre cele mai frecvente afecțiuni pe care le tratează cardiologii:
 • Boli aterosclerotice (în special bolile coronariene) - sunt cele mai frecvente boli cardiovasculare.
 • Boli cardiace congenitale (maltformații ale inimii prezente de la naștere sau din viața intrauterină)
 • Boli reumatice de inimă (afectarea mușchiului cardiac și a valvelor inimii, provocată de infecția cu streptococ)
 • Accidentul vascular cerebral - se produce ca urmare a întreruperii alimentării cu sânge către creier
 • Tromboza venoasă profundă (TVP) și embolismul pulmonar (trombii de la nivelul venelor picioarelor care se pot disloca și muta la nivelul inimii și al plămânilor)
La Clinica Davidescu cardiologii noștri tratează toate aceste afecțiuni printr-o varietate de tratamente, inclusiv medicamente, modificări ale stilului de viață, recomandări de pierdere în greutate, gestionarea dietei, terapii și multe altele. În cazurile în care leziunile sunt grave, aceștia pot trimite pacienții la un chirurg cardiac pentru proceduri chirurgicale.
Dacă aveți simptome precum dificultăți de respirație, dureri în piept și palpitații cardiace, cardiologul dumneavoastră de la Clinica Davidescu vă poate ajuta. De asemenea, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a consulta un cardiolog dacă aveți următorii factori de risc pentru boli de inimă:
 • Antecedente familiale de boli de inimă
 • Tensiune arterială ridicată (hipertensiune arterială)
 • Colesterol ridicat
În timpul unei examinări la Clinica Davidescu, cardiologul analizează istoricul de sănătate al pacientului, acordând o atenție deosebită stării actuale. Acesta va discuta cu dumneavoastră pentru a afla mai multe despre simptomele și obiceiurile dumneavoastră. De asemenea, poate efectua o serie de teste pentru a identifica afecțiuni cardiovasculare specifice. Testele pot include:
 • EKG
 • Cateterizare cardiacă
 • Ecografie
 • Biopsie cardiacă
 • Test de efort
Aceste teste vă vor evalua sănătatea generală a inimii. După ce cardiologul analizează rezultatele testelor, va diagnostica afecțiunea dumneavoastră și va recomanda un plan de tratament. Planurile de tratament ale cardiologului pot include rețete sau sfaturi privind dieta și schimbările în stilul de viață. Afecțiunile mai grave pot necesita intervenții chirurgicale pe cord de diferite grade.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.