Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Centru de Vaccinologie

O consultanță va fi realizată împreună cu specialistul nostru în vaccinuri pentru a crea un plan individual de vaccinare și a discuta dacă acestea se potrivesc pentru tine.

Pleci în vacanță și ai nevoie de un vaccin?

Dacă plănuiți o călătorie într-o zonă tropicală este recomandat să vă informați în legătură cu măsurile de protecție necesare pentru prevenirea bolilor infecțioase. Cei care călătoresc către destinații exotice se expun la boli împotriva cărora nu avem imunitate naturală și împotriva cărora nu suntem imunizați în mod obișnuit în România.

Acestea includ:

 • Afecțiuni transmise de insecte, cum ar fi malaria, dengue, febra galbenă și virusul Zika.
 • Boli transmise prin consum de alimentae și băutură contaminate, cum ar fi hepatita A și diareea călătorului, febra tifoida.
 • Boli transmise prin contact cu alte persoane sau condiții de igienă precară, cum ar fi hepatita B și virusul Ebola.
 • Boli dobândite direct de la animale, cum ar fi rabia.
centru de vaccinuri oradea

Acestea sunt boli care nu numai că îți pot strica vacanța, dar ar putea reprezenta și un risc pentru viața ta.
Administrarea vaccinurilor trebuie planificata cu cel puțin 10-14 zile anterior călătoriei, timp necesar organismului pentru producția de anticorpi protectori. Unele vaccinuri pot necesita doze de rapel.
Pentru sfaturi specifice despre călătoriile în locuri mai îndepărtate programează o consultație în clinica noastră

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista de vaccinuri recomandate

O consultație va fi finalizată cu unul dintre asistenții medicali specializați în sănătate în călătorii pentru a vă evalua planurile individuale de călătorie și istoricul de sănătate înainte de a face recomandări, care pot fi apoi administrate în timpul aceleiași programări.

Călătorii în Africa
Hepatita A
Hepatita B
Meningita ACWY
Rabie
Tetanos, difterie și poliomielită
Vaccinul tifoid
Febra Galbena + Certificat
Călătorii în Asia de Sud Est
Hepatita A – Adult
Hepatita B
Encefalită japoneză
Rabie IM
Tetanos, difterie și poliomielită
Vaccin împotriva tifosului
Călătorii în America de Sud
Holeră (oral)
Hepatita A – adulți
Hepatita B
Rabie IM
Tetanos, difterie și poliomielită
Vaccin împotriva tifosului
Febra galbenă + certificat
Călătorii în Caraibe
Hepatita A – adulți
Hepatita B
Rabie IM
Tetanos, difterie și poliomielită

Prețuri Centru de Vaccinologie

Consult Boli Infecțioase120 RON
Administrare vaccin împotriva febrei galbene315 RON
Administrare vaccin împotriva febrei tifoide220 RON
Administrare vaccin antipneumococic adulți450 RON
Administrare vaccin împotriva hepatitei B adulți220 RON
Administrare vaccin tertravalent (împotriva virusurilor gripale)180 RON
Consultație de control<30 zile100 RON
Taxă vaccinare de urgență150 RON

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient cu doctorul infecționist va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

La Clinica Davidescu alocăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație și servicii medicale realizate de o echipă de specialiști cu experiență. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

Clinica noastră este dedicată găsirii de soluții la problemele legate de bolile infecțioase și încurajează eforturile de colaborare la nivel local și național pentru un control și o gestionare optimă a bolilor infecțioase.

Suntem aici pentru a fi alături de pacient în fiecare etapă a procesului de tratament, de la diagnosticare, la testare, la urmărire și apoi la stabilirea unui plan de îngrijire. Prin plan de îngrijire, ne referim la faptul că pacienții sunt îndrumați pe parcursul întregului proces de îmbunătățire a sănătății, oferind informații privind modul de prevenire a bolilor, precum și diagnosticarea timpurie a acestora.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Pentru că vă cunoaștem istoricul medical și înțelegem imaginea de ansamblu a stării dumneavoastră de sănătate, ne ocupăm de orice problemă și să elaborăm soluții în timp util. La Clinica Davidescu colaborăm cu dumneavoastră pentru a stabili un plan cuprinzător de îngrijire care să vă ajute să rămâneți sănătos.

Clinica Davidescu oferă servicii complete, o mare varietate de opțiuni de tratament, cele mai avansate tehnologii de diagnosticare și îngrijire ambulatorie. Resursele noastre avansate sunt susținute de echipe multidisciplinare, înalt calificate, care coordonează și personalizează îngrijirea pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Vă recomandăm să nu amânați vizita la medicul specialist dacă aveți o suferință, durere sau disconfort sau orice situație (stare) de îmbunătățit, întrucât multe boli pot fi tratate înainte ca acestea să progreseze.

Echipa medicală

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Dr. Alexandra Birta
Dr. Alexandra Birta

MEDIC SPECIALIST BOLI INFECȚIOASE (în contract cu CAS)

 • Absolventă a Facultății de Medicină din Oradea în 2017.
 • Obținerea diplomei de rezidențiat în anul 2022.
 • Înscrierea la programul de doctorat în anul 2022.
 • Cercetarea doctorală se concentrează pe beneficiul tratamentului recuperator complex în ameliorarea parametrilor fizici și psihologici la pacienții post-COVID-19.
 • Scopul cercetării este de a identifica și evalua strategii de tratament eficiente pentru a aduce beneficii semnificative în revenirea pacienților la starea lor optimă de sănătate.

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.