Luni – Vineri : 08:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

AutoHemoOzonoterapie Oradea

Ce este AutoHemoOzonoterapia?

Terapia cu ozon, denumită și autohemoterapie, este un tratament care include prelevarea de sânge de la pacient și readministrarea acestuia după ce combinația de ozon/oxigen este adăugată în proba de sânge, pentru a trata o boală sau o rană. Ozonul este un gaz incolor alcătuit din trei atomi de oxigen (O3).

Clinică autohemozonoterapie Oradea

Autohemoterapia cu ozon oferă proprietăți puternice de vindecare și antiinflamatoare în interiorul organismului. De asemenea, îmbunătățește sistemul imunitar și îmbunătățește starea generală de sănătate a pacientului prin creșterea energiei, a circulației, ameliorarea durerii cauzate de anumite afecțiuni și stimularea generală a sistemului imunitar.

Ozonoterapia, atât de necesară în tratarea fibrozei post-COVID, vă este oferită de specialiștii de la Clinica Lavinia Davidescu, prin aparatură de ultimă generație și în condiții de siguranță maximă.

Terapia cu oxigen-ozon reduce hipoxia tisulară, reduce hipercoagulabilitatea, oferă protecție renală și cardiacă, modulează funcția imună, îmbunătățește funcția fagocitară și afectează replicarea virală, îmbunătățind rapid simptomele în sindromul post-COVID.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Când ar trebui să apelez la AutoHemoOzonoterapie?

Ozonul are efect asupra sângelui prin producerea de compuși oxidați. Sângele tratat este apoi reinfuzat în organismul pacientului. Compușii oxidați pe care îi conține servesc drept semnal de stres oxidativ pentru țesuturile sănătoase normale ale organismului, determinându-le, din reflex, să își crească producția de enzime antioxidante protectoare.

Terapia cu ozon poate fi utilizată pentru o varietate de afecțiuni, prin producerea următoarelor efecte:

 • activarea sistemului imunitar
 • detoxifiere
 • ameliorarea durerii.
 • tratarea artritei
 • combaterea bolilor virale, cum ar fi HIV și SARS
 • dezinfectarea rănilor
 • tratarea bolilor cardiace ischemice
 • inhibă selectiv creșterea celulelor canceroase umane
 • tratament adjuvant în alergii, acnee și furunculoză
 • îmbunătățește bolile neurodegenerative
 • stimulează celulele stem și favorizează regenerarea țesuturilor
 • reduce complicațiile diabetice și controlul glicemiei
 • ajută la tratamentul bolilor pulmonare cronice, cum ar fi astmul și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC)

Clinica Davidescu este aici pentru tine

Asigurarea unui sprijin personalizat pe întreaga durată a tratamentului este obiectivul clinicii noastre și ne angajăm să vă ajutăm să obțineți rezultate pozitive în timpul procesului medical. Autohemoterapia cu ozon funcționează prin introducerea controlată a ozonului, o formă de oxigen, în organism, pentru a stimula procesul de vindecare. Organismul folosește în mod natural ozonul pentru a lupta împotriva bacteriilor, a virusurilor și a ciupercilor, iar această terapie ajută la creșterea capacității sale prin injectarea acestuia direct în zonele care au nevoie de atenție.

În clinica noastră aplicațiile autohemoterapiei cu ozon variază de la dezinfecția topică și orală la o gamă largă de alte tratamente, cum ar fi autohemoterapia majoră și minoră, injecția intraarticulară și insuflarea rectală, este utilizată cu succes pentru diverse afecțiuni, inclusiv dureri cronice, infecții fungice, boli virale, vânătăi, vindecarea rănilor și afecțiuni ale pielii. Terapia este folosită, de asemenea, pentru reducerea inflamațiilor și în procesul de detoxifiere sporind starea generală de bine.

Nu ezitați să ne cereți ajutorul, suntem aici pentru dumneavoastră!

Prima vizită la clinica Davidescu

Oricine ia în considerare autohemoterapia cu ozon va primi o evaluare completă la prima vizită. Această evaluare poate include istoricul medical, potențialele beneficii pentru sănătate ale terapiei și o explicație a întregului proces. Fiecare ședință este adaptată la obiectivele specifice fiecărui pacient în parte și la obiectivele sale.

Există mai multe moduri diferite de a primi ozonoterapie. La prima vizită vom discuta cele mai bune opțiuni pentru dumneavoastră alegând varianta de tratament potrivită:

 • Direct pe țesut sau subcutanat: dacă vă supuneți terapiei cu ozon pentru o problemă sau o rană la o extremitate, gazul de ozon va fi cel mai probabil aplicat direct pe țesutul părții afectate a corpului. Gazul este administrat într-un înveliș protector.
 • Intravenos: pentru a trata afecțiuni interne, cum ar fi HIV, gazul de ozon este de obicei dizolvat în sângele care v-a fost prelevat. Apoi, sângele cu gazul dizolvat este reinjectat prin intermediul unei perfuzii.
 • Intramuscular: terapia cu ozon este disponibilă și sub formă de injecție intramusculară. Pentru această injecție, gazul de ozon este adesea amestecat cu oxigen înainte de administrare.
 • Intraarticular: infiltrațiile intra- și peri- articulare au un efect antiinflamator direct local cu scăderea edemului și a durerii.
 • Rectal sau vaginal: Insuflații cu ozon pentru o  acţiune locală (antiinflamatorie, regenerativă, antiseptică şi de refacere a florei), şi acţiune generală asupra organismului deoarece ozonul se absoarbe foarte ușor prin mucoase.

Pacienții pot raporta o îmbunătățire a circulației și o diminuare a durerii, în ciuda faptului că nu s-a efectuat nicio intervenție chirurgicală. Pe parcursul întregului proces, care durează de obicei între douăzeci de minute și o oră, majoritatea pacienților resimt un disconfort redus sau deloc, deoarece metabolismul oxigenului și regenerarea celulară sunt intensificate prin introducerea ozonului.

Studiile au demonstrat că autohemoozonoterapia oferă numeroase beneficii, inclusiv susținerea sistemului imunitar și îmbunătățirea vindecării rănilor. Pentru cei care sunt interesați să valorifice puterea acestei modalități puternice, este important să discutați cu specialiștii noștri făcând o programare la Clinica Davidescu.

Programează o consultație

Pentru a rezerva o programare la Clinica Davidescu vă rugăm să sunați sau să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp.

Lista de prețuri

Ozonoterapie / ședință350 Lei
Pachet ozonoterapie2000 Lei

La Clinica Davidescu consultația fiecărui pacient va implica:

 • întocmirea unui istoric medical complet
 • efectuarea unui examen clinic
 • diagnosticare și prescriere tratament
 • urmarire și monitorizare a evoluției tratamentului

De ce să alegeți Clinica Davidescu?

Un tratament sigur și eficient de autohemoozonoterapie îmbunătățește biologia celulară a pacientului prin interacțiunea sângelui cu ozonul pur. Acest tip de terapie cu ozon are un efect de vindecare asupra organismului și promovează starea generală de bine. În plus, este o modalitate excelentă de a trata bolile, de a combate inflamațiile și de a stimula sistemul imunitar.

Am experimentat la fața locului beneficiile incredibile ale autohemoterapiei cu ozon. Câteva dintre beneficiile acestui serviciu includ următoarele:

 • Creșterea capacității de a lupta împotriva infecțiilor și a bolilor
 • Creșterea circulației sângelui și a oxigenării țesuturilor
 • Reducerea inflamațiilor din tot corpul
 • Creșterea flexibilității membranei globulelor roșii 
 • Scăderea toxinelor din organism

Clinica Davidescu se remarcă, de asemenea, prin infrastructura modernă și echipamentele de înaltă calitate, oferind un mediu complet sigur și confortabil. Având la dispoziție tehnologii și măsuri antiinfecțioase, clienții pot fi liniștiți că beneficiază de cele mai moderne îngrijiri disponibile.

Suntem aici să acordăm grijă și atenție pacienților noștri

Angajamentul nostru față de cele mai bune standarde de practică, servicii excelente pentru clienți și resurse, ne permite să le oferim clienților noștri încredere că primesc cea mai bună îngrijire disponibilă cu ajutorul nostru. Planurile și terapiile noastre individualizate pot ajuta la reducerea inflamației, la creșterea circulației și la restabilirea unei funcții celulare sănătoase.

Acest puternic instrument terapeutic ajută la îmbunătățirea răspunsului organismului la bolile cronice și degenerative. Clinica Davidescu este cea mai bună alegere pentru autohemozonoterapie datorită personalului medical experimentat și calificat. Echipa noastră de profesioniști urmează protocoale recunoscute la nivel internațional cu fiecare pacient, asigurând cea mai bună siguranță și eficacitate a tratamentelor.

Echipa medicală

Curiozitatea ne ajută să continuăm să evoluăm și să ne dezvoltăm practicile pentru a le oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile pentru nevoile lor.

Credem într-o abordare individualizată a îngrijirii pacienților, de aceea ne susținem personalul și medicii noștri prin educație, formare și expunere continuă la cele mai recente cercetări și practici medicale.

Dr Lavinia Davidescu
Lector Univ. Dr. Lavinia Davidescu

MEDIC PRIMAR PNEUMOLOG

 • Ecografie generală
 • Explorări funcționale respiratorii
 • Endoscopie bronșică
 • Managementul tulburărilor respiratorii în timpul somnului- somnologie nivel I și II
 • Managementul tulburărilor respiratorii în timpul somnului- ventilație non-invazivă

Clinica Davidescu se implică de ani de zile în studii clinice, în efortul de a le oferi pacienților expunerea la cele mai recente metode, susținute științific, de tratament și îngrijire.

Recenzii fantastice pentru medicii noștri

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

YouTube player

Informații pentru pacient

Autohemoterapia cu ozon este un tratament terapeutic și detoxifiant care utilizează ozonul, un gaz format din trei atomi de oxigen, pentru a îmbunătăți sănătatea fizică. Specialiștii infuzează ozonul în fluxul sanguin printr-un proces intravenos (IV), livrându-l direct în celulele organismului. Acesta a fost folosit pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, inclusiv infecții virale, bacteriene și fungice, afecțiuni autoimune, alergii, probleme cardivasculare și chiar cancer. Succesul acestei terapii constă în capacitatea sa de a acționa ca agent antiinflamator. Ozonul stimulează, de asemenea, răspunsurile naturale de vindecare în organism, cum ar fi îmbunătățirea circulației și îmbunătățirea funcțiilor organelor. Autohemoterapia cu ozon este în general considerată sigură atunci când este efectuată de către medicii cu experiență și cu doze regulamentare, deși printre efectele secundare potențiale se numără simptomele asemănătoare gripei asociate în mod obișnuit cu tratamentele de oxidare. La Clinica Davidescu specialiștii noștri, sunt dedicați să se asigura că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă.
Administrarea autohemoterapiei cu ozon necesită cunoștințe avansate și o expertiză mai mare decât cea necesară pentru a practica îngrijirea medicală standard. Prin urmare, ar trebui să fie efectuată numai de către un practician calificat corespunzător, care are o înțelegere aprofundată a riscurilor potențiale și know-how pentru a ajusta corect doza în funcție de modul de administrare. Specialistul in autohemoterapia cu ozon trebuie să posede suficiente competențe tehnice în măsurarea concentrației de ozon, în utilizarea măsurilor de siguranță adecvate, cum ar fi spărgătoarele de apă, măștile și supapele de reglare, deținând în același timp cunoștințe aprofundate în evaluarea reacțiilor adverse. Aceasta include practicieni familiarizați cu proprietățile farmacologice ale ozonului și care au o pregătire medicală legată de utilizarea acestuia în scop terapeutic.
Terapia cu oxigen hiperbaric este o formă de tratament medical din ce în ce mai populară, înțeleasă pe scară largă ca având multe beneficii potențiale pentru sănătate. Este cel mai frecvent utilizată pentru a trata afecțiuni grave, cum ar fi bolile de decompresie și intoxicațiile cu monoxid de carbon, precum și rănile care nu se vindecă eficient. Această terapie implică inhalarea unor concentrații ridicate de oxigen furnizate sub presiune de o cameră hiperbară. Deși cercetările recente au indicat că această terapie poate fi benefică și pentru alte afecțiuni, ea este în general recomandată doar pentru persoanele care se confruntă cu probleme grave de sănătate, unde beneficiile potențiale s-au dovedit mai substanțiale în cadrul testelor clinice. Pentru persoanele care caută să obțină o ameliorare a problemelor de sănătate moderate sau modificări mai puțin importante ale calității vieții, ar trebui probabil să fie explorate mai întâi tratamentele alternative, cum ar fi regimurile de exerciții fizice sau schimbările alimentare.
Terapia cu ozon a fost folosită de zeci de ani pentru a trata o serie de probleme medicale, inclusiv boli de piele, tulburări de sânge, dureri cronice și oboseală. Prin administrarea unui amestec de ozon-oxigen direct în organism, se pot obține o serie de efecte benefice, cum ar fi accelerarea vindecării, îmbunătățirea circulației și stimularea funcției sistemului imunitar. Studiile au arătat, de asemenea, dovezi că poate ajuta la tratarea diferitelor afecțiuni, de la infecții, greață, dureri cronice, depresie, afecțiuni circulatorii și multe altele. Terapia cu ozon poate fi folosită și pentru a dezinfecta rănile, a reduce inflamația și a promova o vindecare mai rapidă. Mai mult, se crede că acest tip de terapie ajută la eliminarea toxinelor din organism, reparând în același timp țesuturile deteriorate de radiațiile UV sau de substanțele chimice din mediul nostru înconjurător. Deși eficacitatea sa este încă în curs de stabilire prin studii științifice și teste clinice, mulți practicieni consideră că gama sa vastă de beneficii potențiale nu ar trebui ignorată.
Da, Clinica Davidescu asigura servicii medicale pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist, astfel pacienții noștri pot beneficia servicii gratuite sau coplată redusă, deoarece clinica noastră este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. Momentan, nu avem colaborări cu asiguratori de sănătate din domeniul privat.

Oferte Active Clinica Davidescu. Super prețuri la pachete cu plata online!

X
Pentru programări telefonice, apelați:

0770 494 971

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.